Meer details over Quantum Break

Tijdens de onthulling van de Xbox One kregen we al iets te zien van een van de nieuwe Xbox One exclusives, Quantum Break. Quantum Break wordt ontwikkeld door studio Remedy, onder andere bekend van Alan Wake. Tijdens Microsoft’s E3-persconferentie werd er meer duidelijk over het spel.

Remedy’s Sam Lake vertelde tijdens de conferentie dat Quantum Break de grenzen tussen games en televisie zal doen vervagen. Spelers zullen door de keuzes die ze maken in de game, namelijk elk een uniek personage creëren. Het verhaal van de game draait om een mislukt wetenschappelijk experiment, waardoor tijd ‘bevriest’. Waarschijnlijk zal het dus te maken hebben met quantum mechanica en de space–time continuum.

Een releasedatum van de game is nog onbekend.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik denk dat dit echt een heel interessante game gaat worden 🙂

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Bij Remedy gaat het vooral om single player gaming, mooie graphics en omgevingen en met een sterk verhaallijn. Perfect! Die Sam Lake weet volgens mij heel goed hoe je dat moet doen, op zijn manier – wat mij in elk geval altijd aanspreekt. En zelfs mij de beste game ervaringen hebben gegeven, tot nu toe. Go Remedy! 😉

    Gelukkig hebben ze nog niet al te veel van deze game laten zien…hoe minder ik weet van deze game hoe beter, ik weet alleen dat het weer een unieke gameplay ervaring zal worden – en dat is genoeg. Ik laat mij verrassen.