Open vlakten op nieuwe screenshots ArmA 3

ArmA 3 biedt spelers een spelwereld van maar liefst 270 vierkante kilometer en dat is duidelijk te merken op onderstaande screenshots, die afkomstig zijn uit zowel de beta als de volledige versie van de game. We zien ontzettend veel open vlakten, maar ook een pittoresk dorpje tussen de bergen. Wil je meer weten over dit spel? Volg dan vandaag om 19:00 uur de officiële pre-E3 show van ArmA III via Twitch.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Battlefield Devil's avatar

    als militair eis ik gewoon dat ze deze shit gaan uitbrengen op next gen console !!
    dit is tenminste een beetje game, inplaats van die comerciële troep

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    We gaan Arma 3 niet op de console zien, ze hebben het geprobeerd met Arma 2 op de huidige console, de next-gen gaat Arma 3 waarschijnlijk ook niet geheel trekken.

    Arma is ander gebouwd dan de huidige games wat op de markt verschijnen, het is veel te complex voor een console. Het is niet alleen het toetsenbord of muis, maar ook de technieken wat schuilt achter de engine.
    Daarnaast draait bij Arma ook veel om user content, mods/addons dat gaat ook een stuk moeilijker op een console.

    Laat ik het maar niet hebben over het programmeren en scripts in een missie. Bij Operation Flashpoint Elite (Xbox Orginal) zat ook een editor alleen deze was niet zo uitgebreid als op de computer. Nu gebruikt men in Arma 2 en 3 veel uitgebreidere scripts en mods. Dit gaat op een console niet!

    Misschien gaan ze het nog proberen, maar hoop er niet op. De huidige computers kunnen Arma 3 al amper draaien op het hoogste niveau en dan praat ik over de vetste computers.

    Dit zijn inderdaad beta screenshots, sommige zijn al bijna 2 weken uit. Deze screenshots laat content zien wat we in de beta mogen verwachten wat 2 á 3 weken gaat uitkomen naar de E3. Jammer dat de RAH-66 Comanche nergens te bekennen is, deze zit namelijk ook in de beta.

    Tip voor de Alpha light gebruikers, jullie kunnen niet aan de gang met deze content. Als de beta uit is, dan moeten jullie het spel aanschaffen als jullie door willen spelen. Doe dit voordat de beta er is, want anders gaat de prijs omhoog. Dit zal ongeveer 2 á 3 weken zijn naar de E3, vorige week is dit gezegd in de live stream. Wat we te zien krijgen om 19:00 is al het 2de deel. 🙂

  3.   
    SN0WIE's avatar

    Waarom heeft dit een PS3 logo gekregen op de frontpage? 😛

    OT: De alpha is al geweldig. Ik kan niet wachten op de Beta en volledige game!

  4.   
    3333/3333's avatar

    Arma vreet processorkracht, gaat een console niet trekken.

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik denk niet dat de “open vlaktes” het gene is wat nieuw en speciaal is aan deze screenshots. Eerder de voertuigen, de open vlaktes zitten namelijk al in de Alpha – een aantal voertuigen nog niet.