Dragon’s Dogma Quest komt naar PlayStation Vita

In het Japanse magazine Famitsu is onthuld dat in de herfst van dit jaar Dragon’s Dogma Quest op de PlayStation Vita zal verschijnen. De Vita-versie is echter niet te vergelijken met de console-variant, want het draait hier om een free-to-play, online-only 2D RPG.

Dragon’s Dogma Quest geeft de speler het overzicht over een gevecht en gedurende deze strijd zal je orders kunnen geven. De focus ligt dan ook meer op strategie dan op actie en je zult je strategieën aan moeten passen per vijand. In totaal zijn er meer dan 150 jobs, kan je dungeons, dorpen en steden verkennen en zijn er velen sidequests. In het spel heb je de controle over vier soldaten en je hebt de mogelijkheid om samen te werken met vier soldaten van een vriend, waardoor een party uit maximaal acht karakters kan bestaan.

Het free-to-play-model van Dragon’s Dogma Quest biedt micro-transacties aan ‘voor degenen die weinig tijd hebben om het te spelen’. Op het moment van schrijven is nog onbekend of en wanneer Dragon’s Dogma Quest in Europa zal verschijnen.

Meer Dragon's Dogma Quest

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    -__-

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Het klinkt super tof ,als het uitkomt ga ik het zeker proberen op me vita.
    Verder heb ik nog nooit een Dragon’s Dogma game gespeeld.

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    soldierarjan schreef, "Het klinkt super tof ,als het uitkomt ga ik het zeker proberen op me vita.
    Verder heb ik nog nooit een Dragon’s Dogma game gespeeld."

    Geloof me, als je Dragon’s Dogma gespeeld hebt klinkt dit niet meer zo tof. Althans, het kan best leuk uitpakken maar geef het dan een andere titel..