GN Lunchtip: Black Ops’ Nuketown in real life


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nuketown was zonder twijfel de meest geliefde map in Black Ops I en het was dan ook geen grote verrassing dat Treyarch bekendmaakte dat (een futuristische versie van) deze map zou terugkeren in opvolger Black Ops II. Dat Nuketown zich niet enkel voor virtuele, maar ook voor real-life-gevechten perfect leent, blijkt wel uit onderstaande video. Het paintballbedrijf Tipmann heeft de map namelijk compleet nagebouwd op hun eigen terrein. Het resultaat vind je hieronder.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Game of Thrones meets Starcraft.

Eet smakelijk!

  1.   
    MistWalker's avatar

    ik had toch gedacht dat er wel 1 zou bijzitten met een riot schild.