Domeinnamen Halo: Spartan Assault geregistreerd

Dat 343 Industries niet stilzit, werd wel duidelijk bij de presentatie van de Xbox One. Waar Steven Spielberg nog aankondigde dat er een serie van de videogameserie aan zit te komen, duikt er vandaag wel heel opmerkelijk Halo-nieuws op. Microsoft heeft namelijk enkele domeinnamen voor Halo: Spartan Assault geregistreerd.

Het gaat in totaal om vijf domeinnamen die praktisch weinig verschillen van elkaar: SpartanAssault.net, HaloSpartanAssault.com, Halo-SpartanAssault.com, Halo-SpartanAssault.net en HaloSpartanAssault.net. Alle vijf zijn eind mei geregistreerd bij DNSination Inc., wat blijkbaar een erg goede cliënt van Microsoft is.

Naar verwachting zal Microsoft op de aankomende E3 meer onthullen over Halo 5 en een heel stuk minder over de tv-serie, dus het is de vraag wat deze nieuwe naam nou feitelijk inhoudt. Loopt het bedrijf te sleutelen aan nieuwe Halo-game of kunnen we mogelijk een nieuwe uitbreiding op Halo 4 verwachten?

Hoewel het slechts om een vijftal domeinnamen gaat, is het wel erg aannemelijk dat Microsoft op iets loopt te broeden. Zou het om de tv-serie gaan, of toch om een nieuwe Halo-game?

 1.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  halo 2 hd met spartan ops season 2 😀

 2.   
  Wurmo 2000's avatar

  Halo 2 anneversary lijkt me een goed plan gezien 2014 al aankomt.Hierbij zouden ze in principe ook fireficht mode moeten instellen en eventueel spartan ops.En ik ben baenieuwd naar de halo serie. 🙂
  Over een nieuwe halo gesproken,ik hoop echt dat de elite skin word gerealiseerd.Elites zijn boss

 3.   
  Dennisgamefan's avatar

  lijkt mij niet echt de naam van een serie maar je weet maar nooit

 4.   
  firehopper211's avatar

  De naam klinkt alsof het weer om een nieuwe novel gaat.