Pachter: Prijs PlayStation 4 komt lager te liggen dan die van Xbox One

Het is misschien wel de bekendste, en tegelijkertijd meest ongeloofwaardige, analist uit de game-industrie: Michael Pachter. De aankondiging van de PlayStation 4 en Xbox One geven de beste man uiteraard weer genoeg voer om te strooien met speculaties en ditmaal weet hij ons alvast de prijs van beide consoles te vertellen. Volgens Pachter zal Sony’s PlayStation 4 namelijk 349 dollar gaan kosten en zal de Xbox One van Microsoft iets duurder zijn, hiervoor zou je 399 dollar moeten gaan betalen.

Daarnaast laat de analist ons ook weten dat zowel de PlayStation 4 als Xbox One bij gebruik van deze prijs bij de launch uitverkocht zullen zijn:

The boxes will both sell out at the above prices
Pachter heeft ook vol vertrouwen in de aanstaande E3. Microsoft en Sony zullen beiden schitteren op het evenement dat op 10 juni van start gaat en de gamers zullen uiteindelijk de echte winnaar zijn, aldus Michael Pachter:
I think both Sony and Microsoft will perform really well, and think that gamers come out on top, because they will have more choices than ever before.

 1.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Kijgt die kerel hier serieus voor betaald?

 2.   
  Fabianb's avatar

  Look who’s there! 😛

 3.   
  sthij's avatar

  sthij verwacht dat de xbox one 3013 euro kost. Komt dit nu ook op het nieuws?

 4.   
  zultrax's avatar

  Bij deze prijzen zou ik flink gaan twijfelen, eerste keuze is wat mijn vrienden nemen, dan de prijs, en daarnaast heeft xbox mijn voorkeur omdat deze makkelijker zou moeten kunnen streamen met mijn laptop die ook een microsoft besturingssysteem heeft. Maarja, mocht die ps4 echt 50 euro goedkoper zijn en zijn de multi-platform games weer van dezelfde kwaliteit…. Hoofdpijn

 5.   
  fdennis's avatar

  zultrax schreef, "Bij deze prijzen zou ik flink gaan twijfelen, eerste keuze is wat mijn vrienden nemen, dan de prijs, en daarnaast heeft xbox mijn voorkeur omdat deze makkelijker zou moeten kunnen streamen met mijn laptop die ook een microsoft besturingssysteem heeft. Maarja, mocht die ps4 echt 50 euro goedkoper zijn en zijn de multi-platform games weer van dezelfde kwaliteit…. Hoofdpijn"

  Op de ps4 druk je 1 knopje en dan stream je ook alles gewoon hoor. Met de speciale share button kan iedereen je zien. En je kunt met iedereen meekijken.

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Ik verwacht prijzen van minimaal 400 euro tot maximaal 500 euro voor beide systeemen.

 7.   
  OllieDenZotn's avatar

  Mocht dit alsnog kloppen, dan valt deze prijs relatief gezien goed mee voor beide consoles!

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Ha daar is ‘ie weer

 9.   
  ShadyXL's avatar

  1: Waarom is hij nog niet ontslagen? Lol. 2: Ik denk dat de consoles allebei voor 399 over de toonbank gaan. Maar ik kan het ook mis hebben. 3: Ik ben het er wel mee eens dat tijdens en na de E3 de gamers de echte winnaars zullen zijn. Ik heb hoge verwachtingen van beide consoles en de launch/exclusive titels.