Details season pass The Last of Us bekendgemaakt

Over iets meer dan twee weken ligt The Last of Us in de winkels en hoewel het spel van Uncharted-ontwikkelaar Naughty Dog zal gaan beschikken over een season pass, al was hier tot op heden nog weinig over bekend. Sony heeft ons hier nu meer informatie over gegeven. Zo zal de pass je allereerst toegang geven tot enkele day one-bonussen, waardoor het avontuur van Joel en Ellie je wat makkelijker zal worden gemaakt:

– Increased Crafting Speed
– Increased Healing Speed
– 9mm Reload Speed Upgrade
– Rifle Clip Capacity Upgrade
– Grounded – exclusieve 90min “Making of The Last of Us” documentaire
Uiteraard biedt de season pass ook toegang tot downloadable content welke na de launch zal verschijnen. Het gaat hier om één pakket met singleplayer-content en twee pakketten welke de multiplayer verder zullen uitbreiden, wat zal gebeuren met extra maps en andere toevoegingen. De season pass krijgt een prijskaartje mee van 19,99 euro, waarmee je een tientje goedkoper uit zal zijn dan wanneer je de DLC loskoopt.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    ik ga de seasen pas niet halen messchien koop ik alleen de singelplayer dlc maar meer zal het niet zijn.

  2.   
    jamrex007's avatar

    Ik weet niet eens of de multiplayer net zo leuk gaat worden als Uncharted. dus nog even afwachten. singleplayer dlc ga ik wel halen.

  3.   
    fabiankok's avatar

    Ik zou het wel vet vinden met die 90minuten docu, maar die in-game boosts zou ik echt niet willen, dus ik hoop dat je die uit kunt zetten :l

  4.   
    Eichmann's avatar

    Ik koop ook geen seasons pass , misschien inderdaad de single player dlc , maar eerst gewoon de normale editie van de game.