Gamersnet.nl

Special Edition GRID 2 kost 150.000 euro

We horen je denken: staan daar in de titel niet drie nulletjes te veel? Nope. Codemasters heeft namelijk de Special Edition van GRID 2 onthuld en toegegeven: deze is wel heel Special. Er is er namelijk maar één van op de wereld! Maar dat is dan ook af te zien aan het prijskaartje: 150.000 euro.

Wat krijg je allemaal voor dat bedrag? Zet je schrap: een PlayStation 3, de volledige game en een racepak, schoenen en handschoenen die speciaal voor jou op maat zijn ontworpen door Oliver Webb.

Ja, dat was het wel. Of nee! We vergeten nog één klein dingetje: de Special Edition van GRID 2 bevat ook een heuse BAC Mono. Speciaal voor jou.

Toch blijft deze Special Edition wat aan de dure kant: de Bac Mono kost los namelijk zo’n 120.000 euro en we kunnen ons niet voorstellen dat de rest een gezamenlijke waarde van 30.000 euro heeft. Maar aan de andere kant: voor een ware Collector’s Edition moet je wat overhebben. En je kunt tegen je rijkeluisvriendjes opscheppen dat jij de (volgens Guinness World Records) duurste Collector’s Edition ooit hebt gekocht! Dat moet ook wat waard zijn.