Releasedata derde en vierde DLC-pakket Black Ops 2 bekend?

Toen een technisch aangelegde gamer in de broncode van Call of Duty: Elite dook, deed hij een interessante ontdekking. Hij vond namelijk een stukje code dat erop wijst dat het derde en het vierde DLC-pakket voor Black Ops 2 respectievelijk op 2 juli en 27 augustus zullen verschijnen!

Dit zijn allebei dinsdagen en dat maakt de geruchten extra aannemelijk, aangezien de vorige DLC-pakketten ook op een dinsdag aan Xbox LIVE Marketplace werden toegevoegd. Daarnaast beweert de digitale speurneus dat bovenstaande data zijn bevestigd door een insider.

In onderstaande video valt het betreffende stukje broncode te bezichtigen.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    2 Juli en 27 augustus? Denk het niet. Juli misschien wel, maar Augustus? Nope. Is te vroeg na de 3e DLC. Ik gok dat begin juli kan kloppen maar augustus niet. September misschien? Maar hij kan best gelijk hebben dat ze de laatste iets eerder uitbrengen dan normaal, want het komt een maand later uit op de PC en PS3. Dat ze dat doen omdat Ghosts uitkomt kan ik best begrijpen. Maar ik hoop echt dat de 3e een DLC van 5 zombie mappen wordt. 4 nieuwe en 1 oude uit deel 1? :3