Next-gen Need for Speed wordt vandaag onthuld

Zin in een nieuwe Need for Speed? Goed nieuws, want volgens de officiële Facebook-pagina kunnen we vandaag de onthulling verwachten van de next-gen Need for Speed. Op een eerste afbeelding van de nieuwe game zien we… Inderdaad, een Ferrari.

[SCREENSHOTS]

Wordt het een Need for Speed Underground remake? De geruchten van deze game, die in productie zou zijn bij Criterion, zijn er al een tijdje. Maar ook doen verhalen de ronde van een nieuwe Need for Speed, ontwikkeld door Ghost Games (EA’s ontwikkelstudio in Gothenburg). Deze game zou gebaseerd zijn op de Frostbite 2-engine.

Later vandaag weten we meer…

 1.   
  Sainting's avatar

  Ben erg benieuwd naar een nieuw deel heb de vorige NFS ook gespeeld alleen vond ik die iets minder.

 2.   
  3333/3333's avatar

  De laatste keer dat er een goede NFS game uitkwam was op de PlayStation 1, heb er weinig vertrouwen in dat de idiote gameplay van de afgelopen delen verbeterd wordt.

 3.   
  fdennis's avatar

  Underground remake terwijl we nu een ferrari zien? Nee dat lijkt me niet misschien wel Nfs undercover 2 of carbon 2 zo niet dan moet het wel een nieuwe titel zijn

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Need for speed vind ik al een tijdje niet leuk meer laatste leuke was need for speed the run, er zitten vaak delen tussen die minder zijn vind ik.

 5.   
  Daan's avatar

  The Run was echt niet leuk. Geef mij Hot Pursuit maar. 😆

 6.   
  ShadyXL's avatar

  Als er een Underground remake komt, laat alsjeblieft iemand anders eraan werken dan Criterion.