EA toont boxart Battlefield 4; onthulling next-gen retail hoesjes

Nu de PlayStation 4 en Xbox One zijn aangekondigd was het afwachten op het eerste spel die de het nieuwe design van de next-gen retails doosjes laat zien. EA heeft er geen gras over laten groeien en heeft zojuist de PlayStation 4 en Xbox One boxart van Battlefield 4 vrijgegeven. Dit is meteen de eerste keer dat we boxart voor deze twee platformen zien.

Sony heeft ervoor gekozen om meer blauw in het design te verwerken. In plaats van een zwarte balk aan de bovenkant zien we nu een lichtere blauwe balk. Microsoft laat heel duidelijk zien dat donker groen de kleur is waarmee zij hun nieuwe console promoten. Een groot deel van de Boxart kunnen we dan ook het beste beschrijven als Xbox One-groen.

 1.   
  Free Roamer's avatar

  Van Xbox One was dit toch al een eind zichtbaar op Gamemania van meerdere games (Hoe boxart eruitziet)

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Free Roamer schreef, "Van Xbox One was dit toch al een eind zichtbaar op Gamemania van meerdere games (Hoe boxart eruitziet)"

  Winkelketens gaan vaak zelf aan de knutsel om alvast pre-order boxarts te maken. Neem maar eens een kijkje bij de PS4-games bij Game Mania daar gebruiken ze veredelde PS3 boxart. Nu EA het boxart toont hebben we wel het officiële design.

 3.   
  NoFearz's avatar

  Twee typefoutjes in de titel 😉

 4.   
  FishHookz's avatar

  NoFearz schreef, "Twee typefoutjes in de titel ;)"

  +1

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  Opgelost! 🙂

 6.   
  Free Roamer's avatar

  R1chardTM schreef, "

  ”Free Roamer” schreef, "Van Xbox One was dit toch al een eind zichtbaar op Gamemania van meerdere games (Hoe boxart eruitziet)"

  Winkelketens gaan vaak zelf aan de knutsel om alvast pre-order boxarts te maken. Neem maar eens een kijkje bij de PS4-games bij Game Mania daar gebruiken ze veredelde PS3 boxart. Nu EA het boxart toont hebben we wel het officiële design."

  Inderdaad, maar voor de Xbox One is het wel juist. Btw op bol.com staat de PS4 voor 599 euro en staat op 2de plaats bestverkochte console (van Bol.com natuurlijk). 🙄

 7.   
  Daan's avatar

  Ik vind de hoesjes erg mooi. 😮

 8.   
  Leon 2.0's avatar

  Op zich niet bijster veel verandering ten opzichte van de hoesjes van de PS3 en X360. Ben benieuwd of ze ook beide de afmetingen van hun voorganger krijgen. 🙂

 9.   
  cool ice's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Op zich niet bijster veel verandering ten opzichte van de hoesjes van de PS3 en X360. Ben benieuwd of ze ook beide de afmetingen van hun voorganger krijgen. 🙂 "

  het worden beiden blu-ray hoesjes, die hebben toch een standaard maat? in dat geval word het de zelfde afmeting als die van ps3 lijkt mij.

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  Scherp. 🙂 Dan is het inderdaad aannemelijk dat ze hetzelfde formaat krijgen.

 11.   
  Fabianb's avatar

  Niet veel verandering inderdaad maar beide zijn toch positief veranderd. 🙂

 12.   
  Eichmann's avatar

  Ziet er wel weer strak uit , net als die van BF3.

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Lijkt gewoon op precies het zelfde doosje als de ps3 alleen de zwarte kleur is blauw, geen problemen mee hoesje is goed zo 🙂

 14.   
  M@tthijs's avatar

  Ik raak er nou niet echt van onder de indruk, om eerlijk te zijn. De blauwe rand van de PS4 is bovendien wel vrij dik, zeker vergeleken met de PS3-hoesjes. Enfin, uiteindelijk gaat het om de inhoud. 🙂

 15.   
  DeAdSeYe's avatar

  Free Roamer schreef, "

  ”R1chardTM” schreef, "[quote=”Free Roamer”].."

  Winkelketens gaan vaak zelf aan de knutsel om alvast pre-order boxarts te maken. Neem maar eens een kijkje bij de PS4-games bij Game Mania daar gebruiken ze veredelde PS3 boxart. Nu EA het boxart toont hebben we wel het officiële design."

  Inderdaad, maar voor de Xbox One is het wel juist. Btw op bol.com staat de PS4 voor 599 euro en staat op 2de plaats bestverkochte console (van Bol.com natuurlijk). 🙄 [/quote]

  Pre-order? Mensen die alvast de PS4 bestellen. De prijzen zullen nog niet vast staan, maar gaat dit ten koste van de koper, nee. Waarom? De meeste mensen betalen achteraf nadat ze hun bestelling hebben ontvangen, dit kan namelijk tot 14 dagen naar ontvangst van je bestelling, of de prijzen zijn bekend gemaakt voor alle webshops.

  Het zal tussen meest verkochte console staan, omdat bol.com misschien de bestellingen telt en niet de daadwerkelijke verkoop van het apparaat. Want een bestelling is nog altijd eigendom van bol.com, zo gouw dit is betaald mogen ze het pas als een verkochte apparaat zien. Daarnaast is het ook nooit fysiek op voorraad geweest, erg misleidend of een fout op de website.