Ook controller Xbox One maakt gebruik van AA batterijen

Waar de controllers van de PlayStation 3 en 4 over een interne accu beschikken, heeft Microsoft er, evenals bij de Xbox 360, voor gekozen om de controller van de Xbox One gebruik te laten maken van AA batterijen. Zoals op de onderstaande afbeelding is weergegeven heeft men de plaats voor de batterijen ditmaal mooi in de controller verwerkt.

  1.   
    *Fatality*'s avatar

    JUllie moeten ff de naam 720 veranderen in One ๐Ÿ˜›

  2.   
    D_Dog's avatar

    Is ook veel makkelijker, maar uh… ik heb liever een controller met cord. Hopelijk zijn ze zo slim om die ook voor gamers te maken. Heb geen zin om midden in een gevaarlijke shoot out zonder controller power te zitten.

  3.   
    Eggie124's avatar

    Ik ben benieuwt of 360 controllers, zoals een stuur ook werken op de one.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    D_Dog schreef, "Is ook veel makkelijker, maar uh… ik heb liever een controller met cord. Hopelijk zijn ze zo slim om die ook voor gamers te maken. Heb geen zin om midden in een gevaarlijke shoot out zonder controller power te zitten."

    Dat valt echt heel erg mee ik vind draadloze echt ideaal, verder gaat er lampje wel knipperen als die leeg begint te raken zet je het effe op pauze batterij wisselen en klaar.
    Of zoals ik het bij me ps3 doe als die leeg is zowat aan de kabel gooien aan me ps3 en met de volle controller verder spelen.

  5.   
    el_loco's avatar

    Accu is naar mijn mening veel fijner, ervaring met ps3 ๐Ÿ˜›

  6.   
    3333/3333's avatar

    el_loco schreef, "Accu is naar mijn mening veel fijner, ervaring met ps3 ๐Ÿ˜› "

    Jammer alleen dat de controller waar die accu in zit brandhout is. ๐Ÿ˜†

  7.   
    Neolite's avatar

    Dat ding is inderdaad zo licht dat je het idee hebt dat die elk moment door midden breekt. Maar verder vindt ik dit helemaal geen rare keuze, accu’s gaan naar verloop van tijd minder presteren en met batterijen kunnen ze gewoon een langere levensduur garanderen.

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik snap het! – Je neemt de Xbox360 en haalt er 359 stappen vanaf en dan beland je ergens in de tijd waar batterijen nog de standaard zijn.

  9.   
    NoFearz's avatar

    Ik gebruik liever batterijen, omdat ik slechtere ervaringen heb met accu’s en dergelijke play and charge kits.

  10.   
    Goldcobra's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ik snap het! – Je neemt de Xbox360 en haalt er 359 stappen vanaf en dan beland je ergens in de tijd waar batterijen nog de standaard zijn."

    Haha +1

  11.   
    3333/3333's avatar

    Neolite schreef, "Dat ding is inderdaad zo licht dat je het idee hebt dat die elk moment door midden breekt. Maar verder vindt ik dit helemaal geen rare keuze, accu’s gaan naar verloop van tijd minder presteren en met batterijen kunnen ze gewoon een langere levensduur garanderen."

    Bij de ps3 begon dat inderdaad in loop der tijd problemen op te leveren. Na een jaar zat ik al regelmatig standaard met de usb kabel ingeplugd te spelen omdat de accu steeds sneller leeg begon te raken.

    In dat opzicht is de keuze voor batterijen veel beter.

  12.   
    ShadyXL's avatar

    NoFearz schreef, "Ik gebruik liever batterijen, omdat ik slechtere ervaringen heb met accu’s en dergelijke play and charge kits."

    Ik ook. Al gebruik ik liever een controller met draad op mijn PC (dan zit ik recht voor mijn scherm).

  13.   
    scarface123's avatar

    heb mijn ps3 controllers al 6 jaar nog nooit problemen mee gehad. accu gaat gewoon hartstikke lang mee