Quantum Break aangekondigd; nieuwe IP van makers Alan Wake

Zojuist is een volledig nieuwe game aangekondigd tijdens de onthulling van de Xbox One. Het betreft het nieuwe project van Remedy, de ontwikkelstudie achter Alan Wake, een spel dat de naam Quantum Break zal dragen. De keuzes die je maakt zouden ook andere spelers kunnen beïnvloeden, maar hoe dit in zijn werk gaat, dat is nog niet duidelijk.

In een eerste teaser zagen we een kind dat enigszins abnormaal blijkt te zijn. Nadat het meisje wordt gevraagd waarom ze nou eigenlijk niet normaal is, raakt ze de vrager aan en dan komt een enorm schip in beeld. Deze boot knalt op spectaculaire wijze op een brug en het lijkt erop dat het meisje deze actie heeft veroorzaakt of visioenen krijgt van pure destructie.

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Beyond: Two Souls iemand?

 2.   
  NoFearz's avatar

  Geen idee, maar ik hoop niet dat de keuzes die anderen maken jouw spel verpesten 😛

 3.   
  D_Dog's avatar

  Het zag in ieder geval heel erg vet uit. De vraag is uiteraard hoe het allemaal in zijn werk gaat.. en of ik zo positief kan zijn dat ik de game ook ga kopen.

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Dat schip was geweldig die door de brug ging, had die kapitein van dat schip haast ofzo? Moest hij ook perse om 19.00 uur stip de livestream volgen? Waren dat de security camera beelden in de trailer? 😀

 5.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Een nieuwe game van REMEDY is een van mijn grootse verlangen…(in game gebied) Ik zie dat geheel goed komen met Quantum break. Remedy is de “Quantum dream” van XBOX. 😉

 6.   
  Neolite's avatar

  Als de ontwikkeling maar niet zo lang duurt en vol met problemen zit zoals bij Alan Wake.