Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Top 5: Onze vijf wensen voor de Xbox 720

Morgenavond om 19:00 uur wordt hij aangekondigd! De nieuwe Xbox! Wat zijn de vijf dingen die wij het liefst zien in de nieuwe console van Microsoft? Je ziet het hierboven!

  1.   
    sthij's avatar

    online hetzelfde regelen als psn. Alleen wel de stabiliteit van de xbox 360

  2.   
    Supermario's avatar

    Geen social media op de nieuwe xbox,geen troep die in Nederland niet te gebruiken is.Geen verplichting om xboxlive te moeten gebruiken om een game te spelen.En ga zo maar door…

  3.   
    FioranoJC's avatar

    Ik hoop dat er ingebouwde wifi op zit.
    Snellere laadtijden van games.
    Nieuwe controllers die lekkerder in de hand liggen, ( minder snel kapot gaan.. )
    Betere headsets die gamers-bestendig zijn.
    Leuke games bij launch.

    En inderdaad vernieuwende dingen. Maar het maakt me verder niet zo uit als we maar plezier ermee hebben.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Morgen is de aankondiging van de nieuwe Xbox, en jaren lang hebben we op de naam “720” vertrouwd, maar nergens is dit bekent dat de nieuwe Xbox zo gaat heten.

    Het ligt misschien het meeste voor de hand, maar zou echt grappig zijn als de nieuwe Xbox geen 720 gaat krijgen. 😆

    Even over Xbox live 2.0, is het niet 3.0? 1.0 was de Xbox Original, waar je alleen op kon komen als je een credit-card had, maar was zeker mee online te spelen. MTV deed doen zelfs live streams uitzenden (Halo 2 en Burnout), en was er een kleine Marketplace. Toen kwam de nieuwe Xbox genaamd 360 uit, en bracht een uitgebreide Xbox live uit met ook zilver ondersteuning.

    Is de nieuwe Xbox dan niet al 3.0 of zelfs nog hoger nadat er zéér grote veranderen zijn ondergaan op de Xbox 360. 🙂

    Het zou toch wel 3.0 moeten zijn, want het is toch wel de 3de generatie Xbox live wat we gaan krijgen. Ook al was het eerste niet zo zéér populair, telt toch mee. 😀

  5.   
    3333/3333's avatar

    DeAdSeYe schreef, "
    Het zou toch wel 3.0 moeten zijn, want het is toch wel de 3de generatie Xbox live wat we gaan krijgen. Ook al was het eerste niet zo zéér populair, telt toch mee. 😀 "

    Scherp! Dit is door de redactie heen geslipt!

  6.   
    lassieman's avatar

    Ik heb er zin an!

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Ik had geen top 5 gemaakt, maar als ik er een zou maken, dan zou het precies hetzelfde zijn. Ik ben het eens met alles wat je in de video hebt gezegd, Peter! Fantastisch gedaan 🙂

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ben benieuwd morgen ik ga niet kijken om 6 uur net thuis dus ga ik wel eten, daarna na de sportschool en kan ik lekker op me gemakje alles lezen als ik terug ben.

  9.   
    ChielB's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Morgen is de aankondiging van de nieuwe Xbox, en jaren lang hebben we op de naam “720” vertrouwd, maar nergens is dit bekent dat de nieuwe Xbox zo gaat heten.
    Het ligt misschien het meeste voor de hand, maar zou echt grappig zijn als de nieuwe Xbox geen 720 gaat krijgen. 😆 "

    De kans lijkt mij 99% dat het géén Xbox 720 gaat worden, maar dat is toch de meest gebruikte ‘werktitel’ voor de nieuwe Xbox. Intern noemen ze hem Durango en de laatste tijd gaan ook geruchten rond dat het Xbox Infinity wordt.

    Over 21 uur weten we meer! 😉

  10.   
    Fabianb's avatar

    ChielB schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Morgen is de aankondiging van de nieuwe Xbox, en jaren lang hebben we op de naam “720” vertrouwd, maar nergens is dit bekent dat de nieuwe Xbox zo gaat heten.
    Het ligt misschien het meeste voor de hand, maar zou echt grappig zijn als de nieuwe Xbox geen 720 gaat krijgen. 😆 "

    De kans lijkt mij 99% dat het géén Xbox 720 gaat worden, maar dat is toch de meest gebruikte ‘werktitel’ voor de nieuwe Xbox. Intern noemen ze hem Durango en de laatste tijd gaan ook geruchten rond dat het Xbox Infinity wordt.
    Over 21 uur weten we meer! 😉 "

    Xbox Infinity vind ik nog altijd ontzettend vet klinken voor een opvolger van de 360! 🙂
    Als hij tóch Xbox 720 zou gaan heten dan valt me dat toch wel een beetje tegen :p ‘Dan voelt de naam al zo vertrouwd aan’, omdat we die titel natuurlijk al een hele tijd kennen. Ik stem Infinity! Of iets anders :/