Gerucht: nieuw Xbox 360 Dashboard verschijnt in juni of juli

Terwijl de geruchtenmolen van de next-gen Xbox momenteel overuren draait, komt de website The Verge met een gerucht rondom de oude, vertrouwde Xbox 360. De site beweert uit een betrouwbare bron te hebben vernomen dat eind juni of begin juli al de publiekelijke beta voor een gloednieuw Dashboard verschijnt.

Dit Dashboard heeft een flinke make-over gekregen en lijkt veel op Windows 8.1. Dat betekent onder andere dat de Live-tegels kleiner zijn geworden. Daarnaast zou het nieuwe Dashboard gebruikers klaarstomen voor de next-gen Xbox. Dankzij de update zijn Xbox 360-bezitters namelijk in staat om berichten te versturen naar bezitters van een Xbox Infinite en vice versa. Ook het bekijken van elkaars beacons en Achievements zou dankzij het nieuwe Dashboard mogelijk zijn.

Voorlopig houdt Microsoft de lippen stijf op elkaar en daarom blijven wij vol verwachting uitkijken naar aanstaande dinsdag. Dan begint namelijk om 19:00 uur de persconferentie van Microsoft, waar zij haar nieuwe Xbox eindelijk zal onthullen.

 1.   
  mmx's avatar

  ik ben benieuwd naar de nieuwe dash hoewel ik nog steeds de eerste het mooiste vond toen de X360 uitkwam .
  Maar ik zit een dinsdag vroeg op de stoel ik ben echt benieuwd naar de Xbox 720 iets zegt mij dat het weer geld gaat kosten 😛 😉

 2.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  mmx schreef, "ik ben benieuwd naar de nieuwe dash hoewel ik nog steeds de eerste het mooiste vond toen de X360 uitkwam .
  Maar ik zit een dinsdag vroeg op de stoel ik ben echt benieuwd naar de Xbox 720 iets zegt mij dat het weer geld gaat kosten 😛 😉 "

  die event live stream is maar om 19:00 in de avond dus zo vroeg moet je het niet maken hoor 😀
  maar ik kijk er ook wel naar uit naar de nieuwe xbox en wat nieuws die allemaal gaat kunnen.
  ik hoop in ieder geval op leuke game announcements met leuke trailers en gameplay vids 😛