Rainbow Six: Patriots mogelijk uitgesteld of zelfs gecanceld

Het lijkt er op dat fans van Tom Clancy’s Rainbow Six dit jaar niet meer met het nieuwste deel van de franchise aan de slag kunnen, Patriots. De Amerikaanse retailer GameStop heeft namelijk alle pre-orders van de game stopgezet. Dit zou twee redenen kunnen hebben: of Ubisoft heeft besloten om Rainbow Six: Patriots naar de next-gen te brengen, en zal hier waarschijnlijk nog wel even mee bezig zijn, of de game is helemaal gecanceld.

Het laatste lijkt echter onwaarschijnlijk te zijn, gezien het feit dat Ubisoft’s engel Jade Raymond nog maar een maand geleden bekendmaakte dat haar studio Ubisoft Toronto klaar was met de multiplayer van de game.

Rainbow: Six Patriots zou eind dit jaar naar verwachting voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen. Ubisoft heeft nog geen reactie gegeven over de actie van GameStop, wellicht dat we vandaag nog te horen krijgen of Patriots uitgesteld is, en waarom, of dat de game helemaal niet meer de winkelrekken zal gaan vullen.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Belachelijk en erg schaamtelijk..

  2.   
    Supermanneke's avatar

    Hillys schreef, "Belachelijk en erg schaamtelijk.. "

    Niet echt, als ze het is om de game op de volgende generatie te focussen. In dat geval zou het nog wel eens een stuk interessanter kunnen worden.