Nieuwe vacature Lionhead Games wijst op Fable 4 of Black & White 3

De Britse ontwikkelaar Lionhead Games heeft zojuist een mysterieuze vacature wereldkundig gemaakt. In de omschrijving ervan valt te lezen dat de studio op zoek is naar een Animation Director die wil meehelpen bij “re-imagining existing franchises”.

Aangezien het onwaarschijnlijk is dat de studio The Movies weer nieuw leven in wil blazen, blijven er nog maar twee “bestaande franchises” over: Black & White en Fable. Uit de vacature wordt niet precies duidelijk om welke van deze twee titels het gaat, aangezien de ideale sollicitant op veel vlakken ervaring moet hebben:

The ideal candidate is someone who has leading industry experience on AAA titles, including large scale RPG, Action Adventure and RTS genres. The role will focus on building and guiding a team, defining and creating pipelines, establish and delivering a high visual bar that anticipates significant industry trends.
Het feit dat de sollicitant ervaring met de Unreal Engine moet hebben, bevestigt eerdere geruchten die erop wezen dat de nieuwe game van Lionhead zal draaien op de Unreal Engine 4.

EĆ©n ding is duidelijk: een oude franchise van Lionhead gaat volledig op de schop. Heb jij wensen voor een kersverse Fable of Black & White? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  1.   
    Talska's avatar

    Zowaar halve Fable nieuws hier šŸ™‚ šŸ˜›

    Nou Fable 3 is in mijn ogen ‘vanaf’ het einde van het verhaal een slechte game.

    Fable 2 was veel meer in te doen.
    Ik wil een Fable 4 die eigenlijk 2&3 extreem moet overtreffen.
    Bijkomend dat dit soort games waard zijn voor je geld.

    Trouwens lees ik al wel wat over Fable 4, google er maar eens op.

  2.   
    D_Dog's avatar

    Black & White 3 šŸ˜® šŸ˜€

  3.   
    nuclearnemo's avatar

    Fable 4…..zolang ze die maar niet Kinect only gaan maken vind ik het wel bestXD..en een nieuwe Black & White..is ook niet verkeerd…vond zowel 1 als 2 wel leuk:)

  4.   
    taker1987's avatar

    een nieuwe THE MOVIES lijkt me ook wel vet .. maar vraag me af of dat er ooit nog komt . 8)