Zeldzame replica van Mass Effect-pistool wordt geveild

Iedereen die weleens een Mass Effect-game heeft gespeeld, zal bekend zijn met de M-77 Paladin. De kogels van dit pistool weten veel schade toe te brengen en vanwege de lage rate of fire is het geschikt om vijanden van veraf uit te schakelen. Voor de echte fans (met een dikke portemonnee) heeft BioWare een een klein aantal replica’s van dit wapen gecreëerd. Deze zijn nu te pre-orderen via de Bioware Store.

Dit replica kost maar liefst 400 dollar (exclusief verzendkosten), maar dan krijg je wel een handgeschilderd en levensgroot prachtstuk voor in je collectie. Er zijn slechts 200 exemplaren gemaakt en op is op, dus als je interesse hebt, raden we je aan om snel een bestelling te plaatsen.

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik zag laatst staan op de site dat ze nog wel een paar andere replica’s hadden van de pistolen. Wel vet dat ze nu ook de mensen met een gemiddelde portemonnee de kans geven.

  2.   
    SN0WIE's avatar

    De link gaat naar een 200 Dollar pistool, niet een 400 😛

  3.   
    Hitman047's avatar

    Dat is je aanbetaling/reservering.

    The retail price for this replica is $400. You will be charged a $200 deposit to reserve your copy, and then pay the difference of $200, plus shipping, handling and applicable taxes when the replica becomes available to ship.

    Dikke kans dat hij hier in Nederland niet langs de douane komt, maar het is wel een tof ding.

  4.   
    XiovAvoiX's avatar

    Wel nice maar idd weinig kans dat ze het toelaten in Nederland.

  5.   
    mmx's avatar

    Te duur 😛 Voor 400 dollar ,maar het ziet er wel strak uit 🙂

  6.   
    ChosenOne's avatar

    Ziet er vet uit, jammer genoeg te duur 😕