Sony onthult pre-order-bonussen Tearaway

De PlayStation Vita heeft momenteel nog geen echte system seller, maar daar kan binnenkort verandering in komen. Over enkele maanden verschijnt namelijk Tearaway, een ogenschijnlijk veelbelovend spelletje van de makers van LittleBigPlanet. Kun jij – net als wij – niet wachten op Tearaway en wil je er zeker van zijn dat je de game op de dag van de release in huis hebt? Dan is het verstandig om de titel te pre-orderen.

Sony heeft namelijk laten weten dat zij iedereen die Tearaway pre-ordert zal belonen. Afhankelijk van de winkel waar je de game bestelt, krijg je ofwel het Jukebox-pakket ofwel het Special Delivery-pakket.

Het Jukebox-pakket bevat PSN-avatars van Iota en Atoi, een wallpaper voor je PlayStation Vita en de volledige soundtrack van Tearaway, inclusief een bonustrack. Het Special Delivery-pakket bevat kostuums van Iota en Atoi die je kunt dragen in LittleBigPlanet Vita en een exclusieve skin voor het varkentje in het spel. Bovendien krijg je een bestand dat je kunt uitprinten, om vervolgens met wat knip-, plak- en vouwwerk je eigen papieren varkentje te maken.

Geen wereldschokkende bonussen dus, maar wel leuke extraatjes voor mensen die toch al van plan waren de game te pre-orderen. Tearaway staat gepland voor een release op 25 oktober.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Het lijkt me een zeer leuke game maar hij komt een periode uit met alleen maar grote top games die denk voorrang krijgen bij mij.