Geregistreerde domeinnamen hinten naar nieuwe Star Wars-projecten

Wat we er precies van moeten verwachten is vooralsnog onduidelijk, maar het lijkt er wel op dat we in de nabije toekomst een flinke dosis Star Wars toegediend gaan krijgen. Lucasfilm heeft namelijk verschillende domeinnamen geregistreerd die sterk hinten naar nieuwe Star Wars-projecten. Deze zijn:

  • gunganfrontier2.com
  • starwarsalliance.com
  • starwarsrebels.com
  • starwarswolfpack.com
  • wolfpackadventures.net
  • wookieehunters.com
  • order67.net
Waar begin deze week nog het nieuws naar buiten kwam dat EA in samenwerking met Disney de licentie voor Star Wars-games heeft opgekocht, waarmee de uitgever het recht krijgt om games te ontwikkeling binnen het Star Wars-universum, is dit mogelijk een voorbode van wat we daarvan onder andere kunnen verwachten.

Star Wars-gerelateerde films en/of games (wellicht voor de smartphone/tablet) lijken dus in aantocht te zijn.

  1.   
    Verluci's avatar

    Als het lucasfilm is gok ik eerder dingen die ook daadwerkelijk met films te maken hebben

  2.   
    Talska's avatar

    Heb het een beetje gehad met Star Wars.

    Wordt gewoon helemaal verneukt (die andere films zijn niet meer te overtreffen) En ik heb al zoveel Star Wars games voorbij zien komen de laatste 10 jaar. Kunnen ze de naam niet gewoon veranderen.

  3.   
    Petor's avatar

    Talska schreef, "Heb het een beetje gehad met Star Wars.
    Wordt gewoon helemaal verneukt (die andere films zijn niet meer te overtreffen) En ik heb al zoveel Star Wars games voorbij zien komen de laatste 10 jaar. Kunnen ze de naam niet gewoon veranderen."

    Ik snap niet waar je het over hebt… De oude films zijn episch, maar er gebeurt juist te weinig met Star Wars en dat gaat nu eindelijk veranderen 🙂

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Petor schreef, "

    ”Talska” schreef, "Heb het een beetje gehad met Star Wars.
    Wordt gewoon helemaal verneukt (die andere films zijn niet meer te overtreffen) En ik heb al zoveel Star Wars games voorbij zien komen de laatste 10 jaar. Kunnen ze de naam niet gewoon veranderen."

    Ik snap niet waar je het over hebt… De oude films zijn episch, maar er gebeurt juist te weinig met Star Wars en dat gaat nu eindelijk veranderen :-)"

    Ja ik ben ook blij dat er weer wat mee gebeurd, nu alleen nog maar hopen dat het goed uit pakt.

  5.   
    Neolite's avatar

    Ik ben zelf een Clone Wars fan en dan vindt ik het toch wel even slikken dat Disney een totaal andere kant op wil. Het is vrijwel zeker dat Disney een stuk uit de tijd van Star Wars pakt die we nog niet gezien hebben. Of dit nu na of voor de afgelopen films is, is nog niet duidelijk.

    Dat de Clone Troopers niet meer terugkeren is in ieder geval wel duidelijk geworden. Het is voor mij echter nog steeds het mooiste gedeelte van de saga.