Soul Sacrifice krijgt drie gratis DLC-pakketten

Hoewel er momenteel niet te klagen valt over de hoeveelheid content die Soul Sacrifice biedt, wordt het spel binnenkort nog wat uitgebreider. Op een wat merkwaardige wijze, door middel van een email aan PSN-gebruikers die het Spirits’ Falconfeather-item als cadeau hadden ontvangen, zijn er drie DLC-pakketten onthuld. Een aangenaam detail voor ons Hollanders is het feit dat al deze DLC gratis is.

De eerste DLC heeft de onheilspellende naam ‘Headless Knights and Starving Ruin Dwellers’ en bevat twee nieuwe monsters. Dullahan en Behemoth, om tegen te vechten. Daarnaast bevat de downloadable content, welke 28 mei zou verschijnen, nog een nieuwe map, ‘Berserker magic’, een vorm van ondersteuning van augmented reality en acht nieuwe missies.

Het tweede pakket ‘A Drunk and a Chef’ krijg de datum 11 juni opgeplakt. In dit stukje DLC kan je ten strijde trekken tegen wederom twee nieuwe bazen, een dwerg en ogre-achtige monster, en ook hier worden acht nieuwe missies aan het spel toegevoegd.

Het derde pakket verschijnt op 25 juni en heet ‘Wild Wheels and Apparition’. Het zal je niet meer verrassen dat ook hier twee monsters, Ouroboros en Wraith, worden toegevoegd evenals acht extra missies, ook komt er bij deze update ‘Angelus magic’ bij.

Hierbij dient wel vermeld te worden dat deze data steeds op een dinsdag vallen, de dag dat de Amerikaanse PlayStation Store wordt geüpdatet. In Europa wordt de PlayStation Store op woensdag geüpdatet, dus het lijkt er op dat we in Nederland in ieder geval een dagje langer moeten wachten op de DLC dan de bovenstaande data aan geven.

  1.   
    ronineter's avatar

    Gratis, dat hoor je niet vaak meer, me like!

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Nu was het wel te verwachten, in Japan heeft men deze content al gekregen (omdat de game hier eerder verscheen). Desalniettemin is het zeker goed nieuws, vooral omdat het behoorlijk wat content is! Vierentwintig missies bieden al snel een speeltijd van een uur of vier (en wellicht een uur of vier meer als de bosses pittig zijn). 🙂