Nintendo organiseert alternatieve persconferentie tijdens E3

Een tijd terug wisten we te melden dat Nintendo geen persconferentie zou houden. Nintendo draait deze beslissing nu terug en heeft alsnog besloten een presentatie voor de media te geven onder de noemer “Come Play With Us @ The Wii U Software Showcase”. Deze voordracht vindt nog plaats voordat de E3 begint en zal gehost worden door Shigeru Miyamoto en natuurlijk de E3-presentator bij het bedrijf; Reggie Fils-Aime. Want een E3 zonder Fils-Aime is natuurlijk geen E3.

Zodra de presentatie over is krijgen journalisten de kans om alvast de nieuwe titels uit te testen en zo een stap voor te lopen op de andere bezoekers. Het is nog onbekend of Nintendo deze voorstelling ook online gaat zetten voor het publiek.

 1.   
  firehopper211's avatar

  Dus ze gaan aparte persconferenties opsplitsen voor de Wii U en 3DS? Hier moet ik tot nader tijd goed in de gaten houden.

 2.   
  ckerigon's avatar

  Beter word het live gestreamt en blijven ze het doen op een dinsdag 😛 Het is mijn enigste dag vrij en dan kan ik het live volgen 😛

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Zo krijgen we toch nog een persconferentie waarschijnlijk doen ze het omdat hun nintendo direct goed werkt en hun e3 persconferentie bijna nooit duidelijk zijn of maar deel ervan.