Bethesda teaset wederom nieuw project

Enkele weken geleden toonde Bethesda met enkele mysterieuze filmpjes al naar een nieuw project, het bleek toen om The Evil Within te gaan. Nu heeft de uitgever wederom enkele afbeeldingen online gezet van een, vermoedelijk, nog onaangekondigd project.

[SCREENSHOTS]

Overigens heeft Bethesda al laten weten dat de afbeeldingen niet afkomstig zijn van de nieuwe game van Bethesda Game Studios, de ontwikkelaar achter Fallout 3 en de The Elder Scrolls-serie. De kans lijkt dus niet erg groot dat dit nieuwe project het langverwachte Fallout 4 zal zijn:

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Met dank aan Hitman047 voor de tip.

  Overigens gok ik er op dat het ditmaal wel om een nieuwe Wolfenstein gaat. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Hitman047's avatar

  Op basis van waar de verschillende Bethesda studio’s mee bezig zijn, en hoe ver ze daar mee zijn, lijkt Wolvenstein mij inderdaad de enige logische optie. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  Doom 4 of een nieuwe IP ik ben benieuwd ๐Ÿ™‚

 4.   
  Hitman047's avatar

  De ontwikkeling van Doom 4 verloopt, zacht uitgedrukt, nogal moeizaam. Id Software is in ieder geval nog lang niet zo ver om de game te tonen.

  Een nieuwe IP zou op zich kunnen, maar wie zou hem dan maken? Ik weet wel aardig waar Bethesda’s studio’s aan werken: Nieuwe IP’s zitten er nauwelijks tussen (alleen Battlecry werkt mogelijk aan iets nieuws), en op MachineGames na is niemand ver genoeg om hun game aan het publiek te tonen. Tenzij ze een game publiceren, die gemaakt wordt door een studio waar ze zelf geen eigenaar van zijn, sluit ik die mogelijkheid dus uit. Ik blijf bij Wolvenstein.

  Overigens wordt morgen de coverstory van de nieuwe GameInformer onthult. Toeval? Wellicht horen we morgen al meer over deze game. ..

 5.   
  Cyart's avatar

  mss iets met robots of mechs

 6.   
  Eichmann's avatar

  Ik denk zelf een game die de voetstappen van de aankomende film pacific rim moeten gaan wezen.

 7.   
  nivlem's avatar

  Ben eigenlijk best wel benieuwed ernaar

 8.   
  fdennis's avatar

  Alsnog Prey 2?

 9.   
  Hitman047's avatar

  fdennis schreef, "Alsnog Prey 2? "

  Dat zou alleen kunnen als die game door een andere studio is overgenomen.

  Human Head Studios werkt al zeker 1,5 jaar niet meer aan Prey 2. Sinds de grote ontslagronde werken er daar nog maar zo’n 35 mensen. Niet echt het aantal werknemers wat je nodig hebt om een dergelijke game te kunnen ontwikkelen dus. Momenteel helpen ze daar alleen andere studio’s. (HHS heeft o.a. meegewerkt aan Bioshock: Infinite en Defiance)

  EDIT: Wat het ook is, vanmiddag om 15:00 uur wordt de game onthult. ๐Ÿ˜‰

 10.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik ben benieuwd wat dit zal zijn. Dishonored 2 maybe?