EA bevestigt bestaan ‘dino-enquête’ Battlefield 4

Gisteren lieten we jullie weten dat een gebruiker van het Amerikaanse forum NeoGAF claimde een opmerkelijke enquête over Battlefield 4 ingevuld te hebben. In deze survey werd onder andere gevraagd wat men zou vinden van DLC welke maps als Operation Metro en Caspian Border naar Battlefield 4 brengt, downloadable content met een focus op schepen en additionele content gericht op een co-opmodus met dinosauriërs.

Nu heeft EA in een officiële reactie bevestigd dat deze enquête geen verzinsel is, maar echt bestaat. Dit betekent echter niet direct dat we in Battlefield 4 een dino-modus zullen zien:

We value the feedback from our fans and are constantly looking for ways to improve our games. We conduct annual surveys that include topics that range from random ideas to specific themes to see what resonates. These are just some of the ideas included in our survey and not indicative of anything we have in the works.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  De kans is er altijd.
  Kijk maar eens naar de wallpaper van Gamersnet achtergrond.
  Far Cry 3 verlaat ook de realistische setting en krijgt een uitbreiding genaamd Blood Dragon wat een onrealistische futuristische/Tron thema is. Dus misschien krijgt Battlefield 4 dit ook wel.

 2.   
  ronineter's avatar

  Mag van mij wel. Niet alles hoeft 100% accuraat te zijn. Als het maar fun is.

  Wat mij betreft maken zij een gamemode waarbij je zoveelmogelijk zombiekabouters af moetslachten en met ze kan gooien.

 3.   
  Tha Destiny's avatar

  Is dit niet bedoeld als reactie op een 4chan grap? Toen kwam er een medewerker van Activision vragen wat de 4chaners vonden ontbreken aan MW2 (?) Toen kwamen er allemaal reacties dat er te weinig dino’s in zaten

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Oorspronkelijk is het hele dino-idee daar inderdaad van afkomstig. Maar wellicht als EA veel positieve reacties op een dino co-opmodus uit de enquête ontvangt, dat DICE dergelijke DLC gaat overwegen. 🙂

 5.   
  Talska's avatar

  Ja, bij BF3 was zo zelfde iets.

  Niks meer over gehoord toen der tijd.

 6.   
  Hitman047's avatar

  Klopt ja. DICE ging daar destijds briljant op in, met de eerste gameplay trailer van BF3.

  Maar wat Leon zegt: Battlefield enquêtes zijn over het algemeen vrij betrouwbaar. Tenzij er enorm veel negatieve kritiek op komt, is het zeer waarschijnlijk dat de game daadwerkelijk een dino-mode krijgt.

 7.   
  Talska's avatar

  Lol, nice Hitman.

  Maar dit lijkt mij gewoon zo,n marketing truc.

  Dino modus (zou toch gewoon kunnen) je hoeft het niet te spelen.

  Veel modus niet gespeeld in BF3.

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Allemaal wel leuk en aardig, maar op dino’s jagen met pijl en boog hoeft van mij echt niet. Dan heb ik liever dat ze wat meer aandacht steken in de Multiplayer, E-Sports bijvoorbeeld 😉

 9.   
  marklin989's avatar

  Ik herinner me nog zoiets dat in battlefield 3 multiplayer op een bepaalde map (ik dacht capsian border) een easterbug te vinden was, een kleine dino aan de uitloop van een riolering. mss toch een kans dat we dino’s te zien gaan krijgen in battlefield 4 ?