Batgirl bevestigd als tweede DLC-personage Injustice: Gods Among Us

Eerder lieten we jullie al weten dat er geruchten waren dat, naast Lobo, Batgirl, General Zod en Mortal Kombat’s Scorpion aan Injustice: Gods Among Us toegevoegd zullen worden als DLC-personages. Het lijkt er nu op dat deze lijst juist is, aangezien ontwikkelaar NetherRealm bevestigd heeft dat Batgirl het tweede karakter is dat aan Injustice: Gods Among Us toegevoegd zal worden door middel van DLC.

Daarnaast liet men weten dat we volgende week de eerste gameplay getoond zal worden van de Batgirl. Iets wat ook het geval was bij de onthulling van de schurk Lobo als DLC-personage.

  1.   
    Shaggyrulez's avatar

    had liever iemand anders gezien. Martian Manhunter, The Penguin ofzo We hebben al Batman en Nightwing, dat is toch wel genoeg Batman voor de liefhebber lijkt mij.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Shaggyrulez schreef, "had liever iemand anders gezien. Martian Manhunter, The Penguin ofzo We hebben al Batman en Nightwing, dat is toch wel genoeg Batman voor de liefhebber lijkt mij."

    Er moeten wel meer chicks komen als dlc vind ik.
    Zelf hoop ik nog op Poison Ivy of een andere super schurk.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Poison Ivy en Martian Manhunter lijken mij ook wel tof, al is de kans dus erg groot dat de volgende twee voor de season pass General Zod en Scorpion worden. Scorpion vind ik zo ongelofelijk jammer, dan heb je zoveel DC-helden/schurken om uit te kiezen en dan wordt het iemand uit Mortal Kombat. Zal wel goed verkopen onder de Mortal Kombat-fans.

    Overigens spelen Nightwing en Batman wel heel anders, dus wat dat betreft is er wel wat hoop voor Batgirl. 🙂