Gerucht: Nieuwe Xbox komt in november; kost ‘los’ $499, of $299 met abonnement

21 mei komt steeds dichterbij, en dus zwellen de geruchten rondom de nieuwe Xbox ook steeds meer aan. Ditmaal een vrij grote, namelijk het gerucht dat Paul Thurrot de wereld in heeft geholpen. Hij stelt dat hij heeft vernomen dat de nieuwe Xbox begin november uit zal komen dit jaar, en wist bovendien ook al een prijskaartje te vermelden.

Volgens Thurrot zal een ‘losse’ Xbox namelijk $499 gaan kosten, terwijl gamers ook kunnen kiezen voor een Xbox van $299 en een abonnement van $15 per maand voor Xbox Live. Qua hardware zal de Xbox bovendien een Blu-ray drive bevatten, en draaien op Windows 8 OS.

Wat betreft het altijd-online verhaal:

The next Xbox must be internet-connected to use. This is source of the “always on”/“always online” rumors and isn’t as Draconian as many seem to believe.
Tot slot meldde Thurrot ook dat Microsoft een derde generatie Xbox 360 op de markt zal brengen die aanzienlijk goedkoper zal zijn dan z’n voorgangers, en momenteel de codenaam “Stingray” heeft.

In hoeverre geloof jij dat deze geruchten waar zijn?

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ach we merken het allemaal binnenkort 🙂

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Ben benieuwd na de prijs en denk dat het gerucht wel waar is alle geruxhten over xbox waren tot nu toe bijna allemaal redelijk kloppend.
  Wachten tot E3 voor prijs denk en wat sony voor prijs heeft.

 3.   
  Danielle.k's avatar

  Hihi beetje laat dit nieuws 🙂 dit gerucht is alweer bijna 2 weken oud, nog even en het volgende gerucht komt er alweer aan 🙄

 4.   
  Jarek's avatar

  Voor zo’n abonnement heb je vast weer een creditcard nodig, die ik helaas niet heb.

  Anders was dat wel iets wat ik zou doen. Bij de PS4 zou ik het zeker doen, als je €200,- kon besparen door een abbonement te nemen, aangezien je dan ook elke maand wat gratis games kan downloaden en bij XboxLIVE (nog) niet.

 5.   
  fdennis's avatar

  Mijn moeder had Windows 8 op haar laptop was een enorme puinhoop. Onoverzichtelijk en vaak problemen mee. Mag toch hopen dat dit een verbeterde of een aangepaste versie is.

 6.   
  mmx's avatar

  Interesant maar ik wil geen abo bij een nieuwe xdoos en als je even wacht gaat de prijs vanzelf omlaag 😉 🙂 en wat de ” geruchten “” betreft wacht ik lekker af 😛

 7.   
  Free Roamer's avatar

  Release ziet er vrij juist uit, Call Of Duty Ghosts zal waarschijnlijk een van de launch titels zijn.

 8.   
  FishHookz's avatar

  fdennis schreef, "Mijn moeder had Windows 8 op haar laptop was een enorme puinhoop. Onoverzichtelijk en vaak problemen mee. Mag toch hopen dat dit een verbeterde of een aangepaste versie is. "

  Deze windows 8 zal niet te vergelijken zijn met die van een PC. Deze versie zal een aangepaste versie zijn aangezien Xbox altijd soepel en een klantvriendelijk dashboard heeft 😉

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  Fanta$y schreef, "Voor zo’n abonnement heb je vast weer een creditcard nodig, die ik helaas niet heb.
  Anders was dat wel iets wat ik zou doen. Bij de PS4 zou ik het zeker doen, als je €200,- kon besparen door een abbonement te nemen, aangezien je dan ook elke maand wat gratis games kan downloaden en bij XboxLIVE (nog) niet.
  "

  Simpel opgelost!

  3Vcard debit card.

  Hetzelfde als een credit card alleen hier moet je eerst geld opzetten, vandaar de naam debit card. Het werkt hetzelfde als een Visa en is geheel veilig.

  Je kunt een voucher aanmaken, deze blijft aantal maanden geldig of je vraagt een fysieke pasje aan wat je over de hele wereld kunt gebruiken als een credit card. Je kunt er zelfs mee pinnen!

  Er zitten wel transactie kosten eraan verbonden, maar dat heb je ook met een credit card. 🙄

 10.   
  D_Dog's avatar

  Allemaal onzin, tot Microsoft zelf met de feiten komt.

 11.   
  NLkevvNL's avatar

  dus ze willen zeggen. als je em los koopt. 500 dollar…

 12.   
  Talska's avatar

  Ben nu zo blij met de 360 dat het enorm gaat tegenvallen wanneer je iets moet ‘kuch online zijn altijd’

  Overstappen naar Nintendo ofzow (PS/Sony Xbox/Microsoft) doen toch maar waar ze zelf zin in hebben.

  Tenslotte blijft het een gerucht.

  Over de oorlog tussen beide consoles nog niet gesproken, iets wat de gamer ook niet ten goede komt.

 13.   
  Kill Gamer 01's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ach we merken het allemaal binnenkort 🙂 "

  inderdaad! De geruchten van een prijs, datum en naam boeien mij niet. Dat wacht ik wel af tot volgende week.