Spoilers rond het einde van The Last of Us opgedoken

Een stevige tip voor Naughty Dog-fans die binnenkort volledig willen genieten van The Last of Us, let op wat informatie van de game betreft. Op het internet zijn namelijk belangrijke details rond het plot en zelfs het einde van het spel gelekt. Details die uiteraard het spelplezier voor een groot stuk kunnen vergallen.

De reden voor dit lek komt dankzij de pre-release demo die gamers met God of War: Ascension in hun bezit kunnen spelen. In de code van die demo zit de lijst van tussenfilmpjes uit de game verborgen, die weinig subtiel verklapt wat er met de personages gebeurt en waar het einde om draait. Fora zoals 4Chan en Gamefaqs staan reeds vol met spoilers, dus voorzichtig surfen is de boodschap indien je niet voor de release in juni wil weten hoe het Joel en Elly vergaat.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Dit is echt jammer dat er spoilers online staan ik ga ze expres vermijden tot game lekker zelf kan spelen.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Pff, toen ik de titel van dit nieuwsbericht zag, durfde ik er al bijna niet meer op te klikken. Erg jammer, zeker aangezien er altijd mensen zijn die spoilers verklappen om het voor anderen te verpesten. Hopelijk weet ik ze te omzeilen..

 3.   
  gatemaster64's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Pff, toen ik de titel van dit nieuwsbericht zag, durfde ik er al bijna niet meer op te klikken. Erg jammer, zeker aangezien er altijd mensen zijn die spoilers verklappen om het voor anderen te verpesten. Hopelijk weet ik ze te omzeilen.."

  een goeie tip!

  kijk dan niet bij de reactie’s van ps3 filmpjes op youtube.

  er zijn veel hardcore xbox en pc gamers de jaloers zijn op games zoals the last of us.

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik dacht ook bijna dat die spoilers in het nieuwsbericht stonden, maar had toch een poging gewacht. Ik vond het vorig jaar erg jammer toen 1 dag voor de E3 zowat alle nieuwtjes uit de persconferenties ‘lekten’ als geruchten in nieuwsberichten op het internet. Daarom heb ik besloten dit jaar voor de E3 een week lang niet op GamersNET te komen de hele persconferentie weer uitlekt en al allemaal dingen staan in de titel van het nieuwsbericht.