Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Last of Us Special Edition – Ellie Trailer

Ontwikkelaar Naughty Dog zal twee verschillende speciale edities van het aankomende The Last of Us gaan uitbrengen. Deze twee edities zullen één van de twee hoofdpersonages centraal stellen. In deze trailer is te zien wat de Ellie-editie aan goodies zal bevatten. Het Playstation Blog weet echter nog niet te melden of deze edities ook in ons land verkrijgbaar zullen zijn. We kunnen enkel hopen.

 1.   
  jamrex007's avatar

  Ik denk dat ik gewoon voor de gewone editie ga. volgens mij zit bij deze de bluray disc niet echt handig verpakt dat was ook zo bij de special edition van Uncharted 3.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heb deze al lang ge pre-orderd. 8)

  Btw goede muziek hebben ze gebruikt zeg.
  Ik hoop dat deze tune ook in de soundtrack zit.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "Ik denk dat ik gewoon voor de gewone editie ga. volgens mij zit bij deze de bluray disc niet echt handig verpakt dat was ook zo bij de special edition van Uncharted 3. "

  Ik ga ook gewoon voor de gewone editie dus pre-order is helemaal niet nodig dan, die controller is wel vet maar ik heb nu al 3 controllers 1 dan wel zonder de tril functie maar goed een 4de beetje overbodig.
  Al die extra’s verder heb ik toch niks aan en zal ik niks mee doen.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Ik wacht nog met de Special Edition, weet niet of ik het waard vind. De skin voor de controller is sowieso erg vet! En als ik er één kies, wordt het de Ellie Edition 😉