Gerucht: Dark Souls en LEGO The Lord of the Rings worden gratis voor PlayStation Plus

Over enkele dagen kunnen PlayStation Plus-abonnees gratis aan de slag met onder andere Hitman: Absolution en Catherine. Er zijn nu echter alweer geruchten over de PlayStation Plus-content in de maanden hierna. Manuel Stanislao, redacteur bij Eurogamer Italië, beweert namelijk dat in de zomermaanden de lastige actie-RPG Dark Souls en LEGO The Lord of the Rings gratis zullen zijn voor PlayStation Plus-abonnees.


Stanislao baseert dit op informatie van interne bronnen en op een bericht op de PlayStation Blog waarin vermeld was dat er binnen enkele maanden een LEGO-game in de Instant Game Collection van PlayStation Plus zou komen. Hoop jij dat hij gelijk heeft, of zie je liever andere games in de Instant Game Collection?

 1.   
  fdennis's avatar

  Dark Souls lijkt me wel erg tof schijnt nogal een anti controller spelletje te zijn. Ben erg benieuwd of ie echt zo pittig is als dat de mensen zeggen.

 2.   
  Hercules's avatar

  ooowww shit,

  LEGO LOTR!!!

 3.   
  Thabigmanx's avatar

  fdennis schreef, "Dark Souls lijkt me wel erg tof schijnt nogal een anti controller spelletje te zijn. Ben erg benieuwd of ie echt zo pittig is als dat de mensen zeggen. "

  Het valt egt mee, met wat geduld en doorzettingsvermogen kom je er wel

 4.   
  ChrisBoers's avatar

  Klinkt als far-fetched, aangezien er TIG LEGO games zijn, die ze in de IGC zouden kunnen stoppen. Waarom dan LOTR? En ik weet vrij zeker dat Dark Souls niet in alle landen van de EU beschikbaar is, dus dat kan een behoorlijk probleem opleveren. Daarentegen, met Dark Souls 2 in aantocht…