Ontwikkelaar Maxis werkt aan problemen veroorzaakt door SimCity patch 2.0

Laten we hopen dat de werknemers bij ontwikkelaar Maxis de les nu eindelijk eens ter harte nemen: zorg er altijd voor dat je product goed in elkaar steekt. En mochten er nou wat probleempjes zijn, breng dan in elk geval een patch uit die er niet nog meer problemen bij creëert. Het geduld van SimCity spelers is dan ook afgelopen week weer flink getart door Maxis, nadat de nieuwste patch 2.0 sommige zaken in de steden van gamers volledig door de war schopte.

Op het EA forum heeft de ontwikkelaar van SimCity na dagen van geklaag van gamers dan eindelijk van zich laten horen. Maxis heeft een lijstje opgesteld van de problemen die verholpen dienen te worden, alsmede een statusomschrijving of en wanneer een fix voor de betreffende issue is verholpen. Momenteel staat er nog overal “Working on a fix”, dus voorlopig blijft het nog even aanklooien in je opgebouwde stad totdat een nieuwe patch is uitgebracht. En laten we hopen dat die dan niet nóg meer problemen veroorzaakt.

 1.   
  desxeon's avatar

  Kunnen ze weer nieuwe problemen maken. 🙄

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Gelukkig maar dat ik niet aan dit spel begonnen ben wat een problemen zeg, ik koop hem misschien als ze hem in de aanbieding gooien maar niet voor het volle bedrag.

 3.   
  ronineter's avatar

  Het zal eens tijd worden, ik heb er spijt van gekregen dat ik die troep gekocht heb.

 4.   
  sthij's avatar

  Een patch om fouten weg te halen wat doen ze maken ze meer fouten amateurs.