2K heeft geen booth op aankomende E3

Waar 2K Games vorig jaar titels als Spec Ops: The Line, Borderlands 2, The Darkness II en XCOM: Enemy Unknown op de markt bracht, doet de uitgever het dit jaar een stukje rustiger aan. Vorige maand bracht 2K ons het uitstekende BioShock Infinite en aankomende zomer kunnen we aan de slag met The Bureau: XCOM Declassified, maar daar blijft het bij.

Dat betekent dat 2K weinig te tonen heeft dit jaar en daarom hebben ze besloten geen booth te nemen op de aankomende E3. Of ze wel achter de schermen games aan journalisten zullen tonen, is nog niet bekend.

In aanloop naar de E3 zal 2K via Twitch en YouTube beelden van hun games tonen. Ronnie Singh, marketing director bij 2K, liet weten:

Stay tuned for our live gameplay and event broadcasts to see the latest gameplay from our upcoming titles.

  1.   
    fdennis's avatar

    Jammer had gehoopt op Mafia 3 maar die laat zich nu wel een poos op zich wachten denk ik nu er geen booth komt op de E3. Ze willen die game ongetwijfeld promoten straks dus die zal volgende E3 wel verschijnen.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Neeeeeeee. Waarom? Ik wil meer Borderlands :[

  3.   
    Hitman047's avatar

    fdennis schreef, "Jammer had gehoopt op Mafia 3 maar die laat zich nu wel een poos op zich wachten denk ik nu er geen booth komt op de E3. Ze willen die game ongetwijfeld promoten straks dus die zal volgende E3 wel verschijnen."

    Het is nog een beetje vroeg voor een nieuwe Mafia. Volgens de geruchten is die game pas net in volledige ontwikkeling gegaan (begin dit jaar), na een pre-production periode van ruim een jaar. 2K Czech zou in de tussentijd Rockstar geholpen hebben met de ontwikkeling GTA V.