DLC-personages Injustice: Gods Among Us lijken vroegtijdig bekend

Eerder maakte ontwikkelaar NetherRealm al bekend dat er in ieder geval vier nieuwe personages aan de DC-fighter Injustice: Gods Among Us toegevoegd zullen worden. Het eerste karakter dat officieel bekendgemaakt werd, bleek de schurk Lobo te zijn. Nu lijkt het er echter op dat ook de drie andere personages, onbedoeld, bekend zijn geworden.

Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de Braziliaanse vertaling van de game plaatste namelijk een lijst voice actors op het internet en liet daarbij ook weten voor welke rol iedere voice actor verantwoordelijk was. Naast de vierentwintig superhelden en -schurken uit het roster van de game waren ook Batgirl, General Zod en opmerkelijk genoeg Scorpion (een bekend karakter uit Mortal Kombat) terug te vinden op de lijst. Ondertussen is de lijst door het bedrijf offline gehaald met de bijbehorende excuses, maar het lijkt aannemelijk dat hiermee de DLC-personages nu al onbedoeld bekend zijn geworden.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben benieuwd of deze karakters juist blijken te zijn. Hoop eigenlijk van niet, want het zijn niet de meeste bekende personages en Scorpion is sowieso een beetje jammer. Zie liever alleen maar DC-personages.

  2.   
    GamerJaime's avatar

    Vind het belachelijk dat je hiervoor moet betalen. Voorheen kon je nog personages vrijspelen, en daar zat voor mij ook de uitdaging in. Lekker de hele nacht doorspelen omdat je net dat ene personage wilt hebben, of omdat je benieuwd ben wie je nu weer vrijspeelt maar helaas is dat nu niet meer en moet je voor bijna alles extra geld neerleggen. Jammer.