Promotiemateriaal Battlefield 4 wijst op Commander Mode, releasedatum en DLC

Het gebruik van promotiemateriaal lijkt een welkome bron van informatie omtrent Battlefield 4. Zo verscheen er een maand geleden al een foto van promotiemateriaal welke het bestaan van Drone Strike DLC leek te onthullen. Nu is er een advertentie van het Australische EB Games opgedoken welke ons de nodige informatie lijkt te geven over Battlefield 4.

Als we de afbeelding mogen geloven, verschijnt Battlefield 4 op donderdag 31 oktober. Iets wat aannemelijk is, aangezien donderdag de gebruikelijke dag is dat games uitkomen in Australië. Daarnaast rept de advertentie over de ‘Commander Mode’, een rol uit Battlefield 2 die door velen in Battlefield 3 werd gemist. Daarnaast zou de game gebruikmaken van ‘Battlelog 2.0’, welke nog meer informatie zou moeten geven over je ingame-avonturen. Tot slot wordt ook in deze afbeelding de Drone Strike DLC genoemd.

 1.   
  Stubborn's avatar

  4 lijkt me heel leuk maar nu al DLC bekend gemaakt 🙂

  Daarom hebben we nog geen ps4 gezien denk ik, want er is geen 🙂 PS4 of NextBox zullen allen op smart tv’s werken als DLC, alle games zullen alleen als DLC uitkomen:)

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Awesome Comander mode in BF2 was geweldig vond ik persoonlijk zelf.
  Want als je een goede commander had die UAV, munitie kratten, en artillerie goed gebruikte had je een dikke voorsprong om te kunnen winnen.

 3.   
  Talska's avatar

  Had het al gezien, maar dit gaat poen kosten.

  Ik begin dit soort bedrijven spuug zat te worden.

  Ik hou van Battlefield BC2 en deel 1943. BF3 was mooi qua beeld. Maar was het ook leuker dan BF2? of die ik al eerder noemden? De hele fucking communty vraagt om een Bad Company 3, tja. Wil hem ook graag en geen BF4 waarbij zichtbaar is dat mensen weer kaal geplukt worden door het mooie beeld. Maar de rest blijft zoals het is.

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Stubborn schreef, "4 lijkt me heel leuk maar nu al DLC bekend gemaakt 🙂
  Daarom hebben we nog geen ps4 gezien denk ik, want er is geen 🙂 PS4 of NextBox zullen allen op smart tv’s werken als DLC, alle games zullen alleen als DLC uitkomen:)"

  Heb je comment wel 3 keer moeten doorlezen voordat ik ‘m een beetje snapte 😛