Call of Juarez: Gunslinger volgende maand digitaal te koop

We waren onlangs bij de Ubisoft Digital Days en daar heeft Peter onder andere Call of Juarez: Gunslinger mogen testen. Een releasedatum was tot dusver nog onbekend, maar Ubisoft laat vandaag weten dat de western shooter wereldwijd vanaf 22 mei te koop zal zijn op het PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade en pc.

Call of Juarez: Gunslinger zal tussen de 12 en 15 euro gaan kosten op PlayStation 3 en pc, of 1.200 Microsoft Points op Xbox 360. Als je de game van een pre-order voorziet op de pc, krijg je Call of Juarez: Bound In Blood gratis. Koop je Gunslinger direct via Ubisoft’s Uplay, dan krijg een pakket vol ‘legendary weapons’.

 1.   
  spacebuster's avatar

  De prijs doet vermoeden dat het geen topper gaat worden. Aan de andere kant hoef je niet veel te doen om het vorige deel te overtreffen. We gaan het zien

 2.   
  Jarek's avatar

  spacebuster schreef, "De prijs doet vermoeden dat het geen topper gaat worden. Aan de andere kant hoef je niet veel te doen om het vorige deel te overtreffen. We gaan het zien "

  Elke indie game die uit komt kost ook rond de 12-15 euro en die zijn toch ook niet allemaal slecht?
  Ik waardeer ook dit soort games in plaats van al die gehypte games waar elk jaar miljoenen van worden verkocht voor 50-60 euro.

 3.   
  JV0472's avatar

  Vorig deel was een ramp, leuk dat deze titel terug naar western sfeertje gaat, ben benieuwd!

 4.   
  Gajes859's avatar

  Vorige deel vond ik ook goed. Maar hij moet wel op disc uitkomen voor ik m koop.

 5.   
  Eichmann's avatar

  Ik heb deel 2 net 3 dagen geleden uit gespeeld , en kon me herinneren dat deel 1 nog waardelozer was, dus ik ben wel een beetje genezen van deze hele serie , al deed de trailer me wel een beetje jeuken… maarja , de kans is naar mijn idee te groot dat t zuigt.