Terug naar het Wilde Westen in nieuwe beelden van Call of Juarez: Gunslinger

Na Red Dead Redemption was het wat stil in het Wilde Westen. Gelukkig kunnen we binnenkort weer terugkeren naar het gortdroge paradijs voor cowboys in Call of Juarez: Gunslinger. De onderstaande screenshots geven ons alvast een voorproefje van wat te verwachten in de schietgrage game. Onder meer de snelle Concentration Mode, het overvallen van treinen en de stijlvolle Sense of Death Mode worden hier in beeld gebracht:

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Jarek's avatar

  CoJ is nog altijd één van mijn favoriete gameseries. Ook al heeft The Cartel de serie volledig de grond in getrapt en was het één van de slechtste games die ik ooit heb gespeeld heb ik er alle vertrouwen in dat het weer goed gaat komen nu ze weer naar het wilde westen gaan.

  Ik koop het wel puur voor de singeplayer. Weet niet eens of er een multiplayer in komt, maar ik ben er in ieder geval klaar voor. Hiihaaah!

 2.   
  segin's avatar

  Ik zie een soort randje om alles heen, een beetje cartoonesk achter. Zeer vreemd, had ik niet eerder opgemerkt. Ondanks dat ben ik nog steeds benieuwd naar Gunslinger. Ik heb genoten van Bound in Blood. 🙂

 3.   
  tijn80's avatar

  Ben niet zo’n fan van cell-shaded.

 4.   
  Fabianb's avatar

  Cartoony style?

 5.   
  Tom's avatar

  Écht cell-shaded zou ik het nu ook weer niet noemen. De game is gewoon nog erg helder en gedetailleerd, maar gebruikt wat hardere kleuren en contrasten om iets cartoony-er over te komen. Persoonlijk zie ik dat stijltje wel zitten.

 6.   
  ShadyXL's avatar

  De graphics doen me een ‘beetje’ denken aan Borderlands. Anywho, ik wil meer beelden zien :[ Vond de vorige delen vermakelijk en ik verwacht dat deze ook op z’n minst zo goed als de vorige delen zal zijn.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Fabianb schreef, "Cartoony style?"

  Ja lijkt het wel op ben ik alleen niet zo fan van helaas dus dit word hem niet voor mij.