GN Lunchtip: Ook zo’n zin in de E3?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Over anderhalve maand is het zover en dan reizen we weer af richting L.A. voor een nieuwe E3. Vanaf 11 juni zullen daar de nieuwe consoles getoond worden, maar nog belangrijker, alle toffe games die we het komende jaar kunnen verwachten. Onze stagiair Erik is op dit moment bezig met een nieuwe script voor de intro van 2013, maar we kijken vandaag nog even terug naar onze vorige spoof: CSI: GamersNET


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Hitler is niet blij met zijn fegelstation.

Eet smakelijk!

 1.   
  Verluci's avatar

  blijft geweldig!

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk zo dat deze E3 de beste gaat worden in de afgelopen jaren. En tot nu toe is er weinig uitgelekt wat er zoal op de beurs word getoond, dus ik ben benieuwd want ik hou van verassingen uit onbekende hoeken. 8)

 3.   
  Bulletfox's avatar

  super leuke filmpjes dit!!!
  maar 1 tip en een gunst, word alsjeblieft geen acteur xD

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  M’n WTF heb ik vandaag ook alweer gehad, haha. 😆

  Het zou uiteraard leuk zijn om hier een prijs vraag mee door te zetten, tussen nu en de E3 “kleine” aanwijzingen/hints te geven wie de moordenaar zou zijn. 🙂

 5.   
  Tom's avatar

  ”157409″ schreef, "super leuke filmpjes dit!!!
  maar 1 tip en een gunst, word alsjeblieft geen acteur xD"

  Ik zag een fantastische acteercarrière voor mezelf in het verschiet. 🙁

 6.   
  MaxDamage_NL's avatar

  Het is mischien een idee om achtergrond-geluid(zoals voetstappen en omgevingsgeluid) op te nemen en op halve volume af te spelen.
  Kijkt wat lekkerder dan dat studiospul 🙂