Just Cause 2 multiplayer mod dit weekend in open beta

Just Cause 2 draait maar om één ding: zoveel mogelijk chaos scheppen. Dat is leuk in je eentje, maar het zou nog toffer geweest zijn wanneer je de omgeving van Panau samen met enkele vrienden onveilig had kunnen maken.

Enkele slimme programmeurs, die het ontbreken van een multiplayer als een groot gemis ervoeren, zijn zelf aan het knutselen geslagen en ontwikkelden een heuse multiplayer mod. Deze is de afgelopen maanden al verscheidene keren getest tijdens een gesloten beta, maar nu is de maker van mening dat de ontwikkeling ver genoeg gevorderd is om de mod beschikbaar te stellen voor het grote publiek.

Vanaf 10:00 uur is de mod voor iedereen te downloaden via de officiële website. De open beta duurt slechts 48 uur, maar als het een succes wordt zullen er ongetwijfeld spoedig meer tests volgen.

  1.   
    RSDEVEGT's avatar

    dat zou een vette toevoeging zijn!

  2.   
    DGonlag2's avatar

    Moet je hiervoor de originele game hebben? En werkt het met de Steam versie? (Die heb ik namelijk een aantal weken geleden voor 3 euro gekocht)

    EDIT: volgens de website moet je de originele game hebben en moet/kun je Steam gebruiken. 🙂

  3.   
    Hillianii's avatar

    Nice!

  4.   
    D_Dog's avatar

    Dit is de 2e keer dat ik het doe, en na uren en uren GTA SA MTA (multiplayer mod) te hebben gedaan (CIT server …RudeboyD..js). Is dit een wereld van verschil, en ja natuurlijk. Het is moeilijker om te modden, maar het blijft heerlijk om met honderden op zo’n gigantische map je ding te doen.
    Hotspots met tientallen op een klein stukje, of kilometers zonder iemand te zien. Dat kan alleen in de Just Cause 2 Multiplayer.

    hmm zit hier ook nog eens reclame te maken 0_o Zal eens om loon gaan vragen.
    😆

  5.   
    JV0472's avatar

    Goede toevoeging, game was schitterend en heb er me uren met kunnen vermaken, zoals sa mp hoop ik dat het een succes wordt