Bethesda teaset naar nieuwe game

Bethesda onthult zijn games nooit tussen neus en lippen door. De ontwikkelaar bouwt altijd toe naar een climax door ver van tevoren al te beginnen met het vrijgeven van hints. Zo liet het bedrijf vorige week al weten dat we spoedig de onthulling van een nieuwe game kunnen verwachten en eergisteren gaf Bethesda via Vine onderstaande video uit.


Vind je bovenstaande video nietszeggend? Bereid je dan voor op het filmpje dat Bethesda zojuist heeft vrijgegeven. Hierop zien we hoe zonnebloemen worden verbrand…


Pete Hines, vicepresident bij Bethesda, heeft via Twitter ontkend dat het hier gaat om Fallout 4. Dat betekent dat we mogelijk te maken hebben met een nieuwe IP, maar volgens geruchten werkt Bethesda momenteel ook aan een nieuwe Wolfenstein-game. Wolfenstein en zonnebloemen? Wij hebben de link nog niet gelegd, maar laten ons graag verrassen.

  1.   
    nunen007's avatar

    Ik heb echt geen idee wat het zou kunnen zijn. Waarschijnlijk een nieuwe IP.

  2.   
    Carmen07's avatar

    Intratuin: The Return of the Burning Sunflowers?

  3.   
    Remco_MUFC's avatar

    Fallout 4 – Zal wel niet maar we moeten blijven hopen.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Ik blijf bij mijn eerdere uitspraak: Het is 贸f een nieuwe Wolvenstein door Machine Games, 贸f Mikami’s nieuwe game: Project Zwei.

  5.   
    Hitman047's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Ik blijf bij mijn eerdere uitspraak: Het is 贸f een nieuwe Wolvenstein door Machine Games, 贸f Mikami’s nieuwe game: Project Zwei."

    EDIT: http://projectzwei.net/ Die laatste update. Het is dus Zwei?

    EDIT2: Oeps, verkeerde knop. Ideetje voor GN v5: Je eigen post hier ook kunnen verwijderen. 馃槼

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "[quote=”Hitman047″]Ik blijf bij mijn eerdere uitspraak: Het is 贸f een nieuwe Wolvenstein door Machine Games, 贸f Mikami’s nieuwe game: Project Zwei."

    EDIT: http://projectzwei.net/ Die laatste update. Het is dus Zwei?
    EDIT2: Oeps, verkeerde knop. Ideetje voor GN v5: Je eigen post hier ook kunnen verwijderen. 馃槼 [/quote]

    Ik zie dit nu voor het eerst en ik dacht al dat Bethesda dit najaar met een nieuwe game zal komen. 2011 Skyrim en RAGE, 2012 Doom 3 BFG en Dishonored en in 2012 The Elder Scrolls Online en Project Zwei als nieuwe IP. Ik hoop snel op een aankondiging en naam van project Zwei. Wat was project Ein dan? En wat zal project Drei, Vier, Funf, Sechs, Sieben en verder worden?

  7.   
    Hitman047's avatar

    Nog een teaser verschenen op Vine.

    De reveal, van wat het ook mag zijn, volgt morgen. 馃槈

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Ik heb echt geen idee wat het zou kunnen zijn. Waarschijnlijk een nieuwe IP."

    Mij zegt dat dit geen nieuwe IP is, waarom nou? Teaser heeft een betekenis, namelijk plagen. Deze teasers wordt je geplaagd om welke game het gaat. Als dit een nieuwe IP zal zijn, zal niemand het snappen of raden om welke game het gaat.

    Het moet op sommige punten al bekent zijn bij gamers, anders heeft het “teasen” helemaal geen zin!
    Kan uiteraard wel teasen met iets wat nog onbekend is, maar wat heeft het dan voor een meerwaarde? Niemand zal het toch raden, of snappen wat met deze teasers wordt bedoelt.

    Het kan uiteraard nog altijd om een andere game gaan, wat uiteraard geheel onaangekondigd is. Doom zou bijvoorbeeld een heel ander verhaal krijgen, misschien wel een nieuwe Quake…

    Het kan ook nog altijd om Prey 2 gaan of misschien een ander “oude” bekende game.

  9.   
    xizaaR's avatar

    ”Carmen07″ schreef, "Intratuin: The Return of the Burning Sunflowers?"

    Ik moest lachen.