App-hit Cut the Rope ook naar 3DS via Nintendo eShop

Na het succes in de appwinkels van Android, iOS en Windows Phone, gevolgd door releases op PC en Mac, gaat het aandoenlijke Cut the Rope nu nog een stap verder: Nintendo’s 3DS. Het nieuws werd afgelopen weekend bekend gemaakt op het Spaanse evenement crowdfunding evenement genaamd iDEAME Spain.

Voor degene die onbekend zijn met de app: in Cut the Rope klieven spelers talloze touwen doormidden, allemaal om een felbegeerd snoepje rechtstreeks in de mond van het schattige monstertje Om Nom te laten vallen. Het spel kent een groot aantal levels, waarin het keer op keer moeilijker wordt om het snoepje veilig naar veelvraat Om Nom te vervoeren.

De 3DS adaptie van Cut the Rope zal ontwikkeld worden Abylight, de originele ontwikkelbedrijf achter het spel, Zeptolab, is verantwoordelijk voor het uitgeven van de game via de Nintendo eShop.

Cut the Rope zal op de 3DS niet significant verschillen van voorgaande versies. Alle levels die ook inbegrepen waren in de PC en Mac uitvoering van het spel, zijn aanwezig in de 3DS versie. Speciaal voor de 3DS zijn nog enkele levels toegevoegd.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    leuk voor mensen met een 3ds.