Geen DLC meer voor Skyrim; focus op volgende game

Bethesda heeft inmiddels diverse downloadable content pakketten uitgebracht voor The Elder Scrolls V: Skyrim, waarin het vliegen op draken, het bouwen van huizen en het vampierenras centraal stonden. De ontwikkelaar heeft echter aangegeven te stoppen met het produceren van DLC voor de game.

Parts of our team have also been in pre-production on our next major project, and that game is at the point where it requires the studio’s full attention to make it our biggest and best work yet.
Wel zal het bedrijf nog blijven werken aan patches om Skyrim te stabiliseren en bugs te verwijderen. Echter, de focus komt vanaf nu te liggen op nieuwe games waar Bethesda mee zal komen.
Even though we’re moving on, we’ll still have minor updates to Skyrim as needed. We’ve invested so much of ourselves into Skyrim and will never truly say goodbye to it.
Gaat de rest van de studio ook volledig aan de slag met The Elder Scrolls Online of wordt het toch een titel in de trant van Fallout 4?

  1.   
    gatemaster64's avatar

    als ze bezig gaan met fallout 4 of the elder scrolls 6 dan vind ik het best! 😀

    en als je the elder scrolls online een keer hoeft te kopen en dan voor altijd kan spelen is dat ook goed dat ze daar mee bezig gaan. 😛