Verse screenshots The Witcher 3 tonen next-gen op zijn best

We weten nog niet heel veel over The Witcher 3: Wild Hunt, maar รฉรฉn ding staat vast: de game wordt indrukwekkend. Niet alleen op verhaaltechnisch vlak, maar op grafisch gebied. De screenshots die we eerder zagen bevestigden dat al en de plaatjes die ontwikkelaar CD Projekt RED zojuist heeft vrijgegeven, zijn minstens even mooi. Check ze hieronder en verbaas je over de grafische pracht en praal van next-gen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  captain08's avatar

  Ben ik de enige die dit er eigenlijk best als PS3/Xbox 360 uit vind zien? ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  Sympharion's avatar

  bloksmaboy:D schreef, "Ben ik de enige die dit er eigenlijk best als PS3/Xbox 360 uit vind zien? ๐Ÿ˜ณ "

  Ik vind het er eigenlijk ook wel als PS3/Xbox 360 games uitzien. ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  Hitman047's avatar

  De huidige build draait nog op dezelfde engine als The Witcher 2. Plus het feit dat het een open wereld game zal worden maakt op dit moment dat het er zelfs iets minder mooi uit ziet dan het vorige deel.

  Zodra ze over gaan op de nieuwe engine en de nieuwe renderer toepassen zal het er vast en zeker een stuk beter uit komen te zien. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  ckerigon's avatar

  Where are the particles!!!!??? ๐Ÿ˜†

 5.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Next gen op zijn best? Ziet er toch echt uit als current gen.. ๐Ÿ˜•

 6.   
  limsma's avatar

  ziet er tof uit. Ik heb echt belachelijk veel zin in deze game.

 7.   
  kik421's avatar

  Ziet er goed uit ๐Ÿ˜›

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  limsma schreef, "ziet er tof uit. Ik heb echt belachelijk veel zin in deze game."

  Ziet er goed genoeg al uit ik vind het er vet uit zien en wil het graag spelen ๐Ÿ˜€

 9.   
  Sympharion's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "De huidige build draait nog op dezelfde engine als The Witcher 2. Plus het feit dat het een open wereld game zal worden maakt op dit moment dat het er zelfs iets minder mooi uit ziet dan het vorige deel.
  Zodra ze over gaan op de nieuwe engine en de nieuwe renderer toepassen zal het er vast en zeker een stuk beter uit komen te zien. ๐Ÿ˜‰ "

  Waarom dan niet gelijk op de nieuwe engine maken? ๐Ÿ˜ณ

 10.   
  Hitman047's avatar

  Tja, dat moet je niet aan mij vragen. Ze zullen er vast een reden voor hebben. Maar ik vermoed dat de engine gewoon nog niet helemaal af is / nog geoptimaliseerd moet worden. De engine is immers speciaal gemaakt voor de next-gen, en zolang de hardware daarvan nog kan veranderen, geld dat natuurlijk ook voor wat zo’n engine er potentieel uit zou kunnen halen.

  Daarnaast willen mensen zoals jij en ik de game natuurlijk liever al in 2014 spelen dan in 2016. Ook zonder de laatste versie van de engine kunnen ze al veel werk verrichten aan de ontwikkeling van de game zelf.