2K haalt website en trailers XCOM offline; game gecancelled?

De ontwikkeling van XCOM gaat niet van een leien dakje. De shooter werd vorig jaar maar liefst twee keer uitgesteld en staat nu officieel gepland voor een release later dit jaar, maar het begint er steeds meer op te lijken dat de game helemaal nooit meer zal verschijnen.

Er verschenen eerder al geruchten die erop wezen dat XCOM gecancelled was en nu heeft 2K die geruchten zeer aannemelijk gemaakt door zowel de website als alle trailers offline te halen. Het feit dat de website onbereikbaar is zou kunnen wijzen op een hackersaanval, maar het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat hackers hebben ingebroken op de YouTube-account van 2K, om vervolgens enkel de XCOM-video’s offline te halen.

Toen 2K werd gevraagd om een reactie, antwoordde zij enkel “no comment”. Zou de uitgever na zeven jaar ontwikkeltijd de stekker uit XCOM hebben getrokken? Dat zullen we spoedig ontdekken.

  1.   
    Tom 2.0's avatar

    NOOO! 😮 Ik keek hier echt naar uit! Een soort Team Fortress meets X-files zou het worden.

  2.   
    D_Dog's avatar

    Zag er allemaal zeer belovend uit.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Nah, ik verwacht eigenlijk niet dat ze de game volledig cancellen. Ik vermoed dat de game binnenkort, overeenkomstig met die ándere geruchten, alleen een naamsverandering zal ondergaan.