Nintendo stopt met verschillende online features Wii

De Nintendo Wii lijkt begonnen te zijn aan haar laatste hartslagen. Nintendo maakt namelijk vandaag bekend dat er verschillende online features van de Wii vanaf 28 juni stopgezet zullen worden. Het betreft de volgende zaken:

  Nintendo Channel
  News Channel
  Forecast Channel
  Everybody Votes Channel
  Mii Contest Channel
  Data exchange with Wii Friends

Door het stopzetten van deze diensten zal het voortaan bijvoorbeeld niet meer mogelijk zijn om berichten naar vrienden te sturen. Nintendo dankt haar fans in een statement.
We at Nintendo sincerely thank you for your continued patronage of our company’s products. We apologise to those of you currently using these services.
Komt dit als een harde klap aan voor jou, of gebruikte je deze online features toch nog maar zelden?

 1.   
  lassieman's avatar

  Ik heb dan geen Wii maar ik vind dat ze hier wel erg snel mee stoppen. Vooral dat je geen berichten meer naar vrienden kan sturen..

 2.   
  Flapjack's avatar

  onzin… als of nintendo de overlijdensakte van de wii tekent. niet dat ie al dood is maar hier zijn wel erg gauw over heen zijn.. tuurlijk leeft een console niet voor eeuwig maar wat kan het kwaad om die paar dingen gewoon open te laten staan? niet dat ik ze gebruikte.. maar tis toch als of er weer iets wordt afgepakt waar je voor betaald heb