Krijgt Need for Speed: Underground een reboot?

De site EGM trof gisteren een uitermate opmerkelijk mailtje aan. Een anonieme bron zou namelijk het onderstaande logo hebben gestuurd, evenals informatie over een kennelijke reboot van Need for Speed: Underground.

Volgens de bron zou Criterion Games opnieuw een game uit de populaire Need for Speed-serie willen rebooten, waar dat drie jaar geleden al met Need for Speed: Hot Pursuit werd gedaan (overigens een uitstekende remake die door onze Richard terecht met een perfect cijfer werd beoordeeld). Enfin, de Underground-reboot zou naar verluidt in ontwikkeling zijn voor de Xbox 360 en speelt zich af in een vernieuwde Bayview City.

In hoeverre het gerucht geloofwaardig is, valt echter te bezien. Zou Underground namelijk zich alleen afspelen in Bayview City, waarom staat het logo dan vol met monumenten van over de hele wereld? EA heeft geweigerd om te reageren op het gerucht, waaraan je zelf een conclusie mag verbinden.

Denk jij dat we binnenkort opnieuw aan de slag mogen gaan met een Underground-reboot?

 1.   
  NL Joeri NL's avatar

  Een nieuwe nfs underground klinkt in mijn oren super, dit was toch echt wel het beste deel ๐Ÿ˜‰
  Maar dan moet natuurlijk het tunen er wel weer in voorkomen, dit heb ik bij de vorige delen erg gemist!
  Zonder het tunen hoeft het van mij niet, maar ja dat is mijn mening ๐Ÿ˜›

 2.   
  fdennis's avatar

  Dat zou zo geweldig zijn ben nu de serie weer opnieuw aan het doen en vermaak me nog steeds. Hopelijk is het wel een echte reboot en niet een totaal andere game.

 3.   
  Daan's avatar

  Ik zie meerdere gebouwen zich herhalen in het logo. Lijkt me eigenlijk vrij nep. ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Shaggyrulez's avatar

  PC-Daan schreef, "Ik zie meerdere gebouwen zich herhalen in het logo. Lijkt me eigenlijk vrij nep. ๐Ÿ˜ณ "

  Nee, dat is het hele idee: R van Rome en heeft dus ook het zelfde plaatje
  Hetzelfde geld voor de andere letters die vaker voorkomen zoals de U, allebei de U’s hebben het zelfde plaatje in de letter.

  Dus het kan prima echt zijn ๐Ÿ˜€

 5.   
  Daan's avatar

  Ok. Dan vind ik het logo gewoon lelijk. ๐Ÿ˜›

 6.   
  ShadyXL's avatar

  Als het komt (hoop van wel), geef het dan alsjeblieft niet aan DICE. Ik vond de nieuwe Most Wanted echt slecht vergeleken met de originele. Haal de oude studio van de Underground series terug en maak een Underground 3. Met veel customizations voor je auto en zonder politie (want bij Underground ging het niet om politie achtervolgingen).

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Ik zou het super tof vinden als het echt blijkt te zijn vond underground deel 2 de beste need for speed die heb gespeeld tot nu toe.

 8.   
  Connorkill's avatar

  Al is het een spel met de originele auto’s van toen en met tunen zou het heel vet kunnen worden. Politie zie ik graag terug, maar er moet wel iets schokkends gebeuren na je opgepakt bent.