GN Lunchtip: Francis wil niet altijd online zijn

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Velen van jullie zullen bekend zijn met Francis, de goed gevulde Amerikaanse gamer die een zeer kort lontje heeft. Regelmatig windt hij zich op over misstanden in de game-industrie en ook over het recente gerucht dat de next-gen Xbox een constante internetverbinding vereist, was hij niet te spreken. Hij gaat zelfs zo ver dat hij zijn geliefde Xbox 360 bewerkt met een bijl! Inderdaad, kosten nog scheldwoorden gespaard in deze nieuwe video van Francis.

Let op: NSFW.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Zou Connor de Leap of Faith wel overleven?.

Eet smakelijk!

 1.   
  Nibor134's avatar

  Toch heeft hij wel gelijk.

 2.   
  D_Dog's avatar

  Entertainment natuurlijk, maar het is natuurlijk wel een hekel punt als de geruchten waar zijn.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Eindelijk kan ik hem zien!
  Want als ik via YouTube deze video wil bekijken moet ik *#&% weer mijn leeftijd invullen zodat ze kunnen zien dat ik (over) 18 ben.

 4.   
  ronineter's avatar

  Ik vind die francis maar een zielig ventje. Lijd duidelijk aan een aandacht tekort stornis en typisch weer het internet die toestaat idooiten op internet zo los te laten lopen.

 5.   
  Rivado's avatar

  Dit is natuurlijk wel extreem en ik kan me niet voorstellen dat alles wat hij zegt waar is. Als dat wel zo is: FUCK XBOX!

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ronineter schreef, "Ik vind die francis maar een zielig ventje. Lijd duidelijk aan een aandacht tekort stornis en typisch weer het internet die toestaat idooiten op internet zo los te laten lopen."

  Jullie snappen wel dat Francis een zelf bedachten karakter is toch?
  Net zoals The Angry Video Game Nerd een zelfbedachte karakter is en ontworpen door James Rolfe.
  Speelt Steve Williams aka boogie2988 zijn karakter Francis the raging nerd.

 7.   
  cool ice's avatar

  tsja ik kan alleen maar zeggen dat hij gewoon gelijk heeft.

  die xbox is trouwens in het begin wel even goed bestand tegen de bijl! of die gozer slaat niet zo hard dat kan ook. ­čśŤ