AMD bundelt nieuwe videokaarten met Battlefield 4

Is jouw videokaart, met al het next-gen geweld dat op komst is, toe aan vernieuwing? Dan loont het misschien om nog even te wachten. AMD heeft namelijk bekendgemaakt dat het zijn nieuwste generatie videokaarten zal gaan bundelen met Battlefield 4.

Wanneer je zo’n bundel koopt, sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen krijg je Battlefield 4 tegen een laag prijsje, je hebt ook meteen de kans om je gloednieuwe videokaart tot het uiterste te drijven. De graphics van Battlefield 4 zijn namelijk niet mis, zoals ook in onderstaande trailer te zien valt. Je zult diep in de buidel moeten tasten voor een videokaart die deze game op Ultra kan draaien!

  1.   
    Flapjack's avatar

    ja maar wat is diep in je buidel?

  2.   
    JohnnyBNL's avatar

    Flapjack schreef, "ja maar wat is diep in je buidel?"

    Uhm, als je zeg maar het beste van het beste wil 1000 euro of zo?

  3.   
    matdriks's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "

    ”Flapjack” schreef, "ja maar wat is diep in je buidel?"

    Uhm, als je zeg maar het beste van het beste wil 1000 euro of zo?"

    Gewoon wachten tot we weten wat de ps4 en xbox720 echt inhouden.
    Daar kan je je PC op instellen. Deze consoles worden gewoon samengestelde PC’s.

    Ik hoop dat deze generatie meer bied.
    Mijn videokaart van 5 jaar geleden kan nog steeds vele games op max draaien. (wat nog steeds 50x zo mooi is dan xbox)
    PC hardware gaat langer mee dan vroeger, doordat die console generaties ook tergend langzaam gaan.

  4.   
    3333/3333's avatar

    Wacht wel tot de prijzen bekend zijn.

    Een videokaart die gelijkwaardig aan ps4/nieuwe xbox zal zijn, zal niet zoveel kosten. Er worden altijd van die absurd dure videokaarten gebruikt voor die presentaties. Het is echt niet nodig om zoveel neer te leggen voor zulke graphics.

  5.   
    ReinsNL's avatar

    Eerder was het heel normaal om gratis games bij je high end GPU te krijgen.
    Hopelijk komt het hier mee helemaal terug.

    😉

  6.   
    DGonlag2's avatar

    Als je nu een HD 7870XT koopt (190 euro) krijg je er Tomb Raider en nog een spel bij. Geen slechte deal. Zie niet in waarom deze bundel dan zo duur zou moeten zijn.

  7.   
    matdriks's avatar

    ReinsNL schreef, "Eerder was het heel normaal om gratis games bij je high end GPU te krijgen.
    Hopelijk komt het hier mee helemaal terug.
    😉 "

    AMD doet dat vrij vaak.
    http://nl.hardware.info/nieuws/33220/amd-never-settle-reloaded-bundelt-games-met-hd-7000-reeks

  8.   
    squidgyboy's avatar

    ik heb al een ati 7990 … het is nu een van hun beste kaarten… ik kan nu al alle games op ultra draaien met gemak…. dat zal bf4 ook wel doen 8)

  9.   
    Battlefield Devil's avatar

    ik heb een HD 4250…
    waarschijnlijk niet zo goed dus,..,

  10.   
    3333/3333's avatar

    squidgyboy schreef, "ik heb al een ati 7990 … het is nu een van hun beste kaarten… ik kan nu al alle games op ultra draaien met gemak…. dat zal bf4 ook wel doen 8) "

    Serieus? De 7990? Die kost bijna 900 euro. :O

  11.   
    DGonlag2's avatar

    Erik-Heijden “][quote=”squidgyboy schreef, "ik heb al een ati 7990 … het is nu een van hun beste kaarten… ik kan nu al alle games op ultra draaien met gemak…. dat zal bf4 ook wel doen 8) "

    Serieus? De 7990? Die kost bijna 900 euro. :O[/quote]
    Ik hoor ook vaak dat het qua prijs kwaliteit verhouding niet zo interessant is om zo’n duur ding te kopen. Een 7970 is voor iets meer dan 300 euro te koop. Dan kun je daar toch beter 2 van kopen en in Xfire zetten? (De 7990 is immers 2x 7970…)

  12.   
    3333/3333's avatar

    Ik zit te overwegen om mijn 6950 te vervangen voor een 7970, ik weet alleen niet of die in mijn kast past. De 6950 past er maar amper in. 🙁

  13.   
    DeAdSeYe's avatar

    Een duren videokaart heeft totaal geen zin, waarom nou eigenlijk? Met een duren videokaart haal je pas het maximale over een x aantal jaren uit, laten we zeggen 2 á 3 jaar. Dan is die videokaart nu al zo afgeprijst en niks meer waard. Dan kun je in de tussen tijd 2 á 3 mindere videokaarten hebben gehad, wat telkens de games net op ultra kunnen draaien. Dan bespaar je op jaarbasis meer als 1x een super duren videokaart waar je nu nog niet de volle % uit weet te halen. En mocht de videokaart in de tussen tijd kapot gaan, heb je echt helemaal niks meer.

    Ik heb zelf de HD ATI 7970 de 1ghz edition, die heb ik nog een beetje overgeclocked en het is een super vette kaart. Ook iets aan de duren kant +350 á 400 euro maar doet zéér goed z’n werk. Een videokaart van 800 á 900 euro zou ik nooit kopen!

    Alhoewel de GTX690 ook erg interessant is, maar wacht liever op een flinke prijsdaling.

  14.   
    squidgyboy's avatar

    DGonlag2″]

    ”Erik-Heijden “ schreef, "[quote=”squidgyboy schreef, ".."

    Serieus? De 7990? Die kost bijna 900 euro. :O"

    Ik hoor ook vaak dat het qua prijs kwaliteit verhouding niet zo interessant is om zo’n duur ding te kopen. Een 7970 is voor iets meer dan 300 euro te koop. Dan kun je daar toch beter 2 van kopen en in Xfire zetten? (De 7990 is immers 2x 7970…)[/quote]

    ik heb hem niet gekocht … maar gewonnen met een lan-party 8)

  15.   
    3333/3333's avatar

    squidgyboy schreef, "

    ”DGonlag2″ schreef, "[quote=”Erik-Heijden “].."

    Ik hoor ook vaak dat het qua prijs kwaliteit verhouding niet zo interessant is om zo’n duur ding te kopen. Een 7970 is voor iets meer dan 300 euro te koop. Dan kun je daar toch beter 2 van kopen en in Xfire zetten? (De 7990 is immers 2x 7970…)"

    ik heb hem niet gekocht … maar gewonnen met een lan-party 8) [/quote]
    Dat is een mooie prijs dan! 😀

  16.   
    scarface123's avatar

    ik heb een gtx 680 ga ervanuit dat ik hem op max kan spelen

  17.   
    sthij's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Een duren videokaart heeft totaal geen zin, waarom nou eigenlijk? Met een duren videokaart haal je pas het maximale over een x aantal jaren uit, laten we zeggen 2 á 3 jaar. Dan is die videokaart nu al zo afgeprijst en niks meer waard. Dan kun je in de tussen tijd 2 á 3 mindere videokaarten hebben gehad, wat telkens de games net op ultra kunnen draaien. Dan bespaar je op jaarbasis meer als 1x een super duren videokaart waar je nu nog niet de volle % uit weet te halen. En mocht de videokaart in de tussen tijd kapot gaan, heb je echt helemaal niks meer.
    Ik heb zelf de HD ATI 7970 de 1ghz edition, die heb ik nog een beetje overgeclocked en het is een super vette kaart. Ook iets aan de duren kant +350 á 400 euro maar doet zéér goed z’n werk. Een videokaart van 800 á 900 euro zou ik nooit kopen!
    Alhoewel de GTX690 ook erg interessant is, maar wacht liever op een flinke prijsdaling. "

    Hehe 350 a 400 euro is voor de meeste een hele dure kaart :P. Ik heb zelf een gtx 670 die doet het erg goed moet ik zeggen lekker stil en snel.