Deep Silver kondigt Ride to Hell-universum aan

In 2008 hoorde we voor het eerst over een game genaamd Ride te Hell. Het spel stond gepland voor een release in 2009, maar hier is het nooit van gekomen. Deep Silver heeft het project echter weer opgepakt en heeft niet één, niet twee, maar zelfs drie Ride to Hell-games aangekondigd. Het retail spel Ride to Hell: Retribution, het downloadbare Ride to Hell: Route 666 en de mobiele game Ride to Hell: Beatdown.

Ride to Hell: Retribution, in ontwikkeling bij Eutechnyx, vertelt het verhaal van motorrijder Jake Conway. Hij wil wraak nemen op de motorclub The Devil’s Hand en gaat tot op zijn tanden bewapend op pad om dit te bewerkstelligen. De enige wetten die Jake kent zijn zijn eigen en bloed is wat hij graag ziet. De game komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en verschijnt op 28 juni.

In Ride to Hell: Route 666, gemaakt door Black Forest Games, krijg je de kans om je eigen motorclub te leiden. Je gaat op pad langs het bekende Route 66 en vormt onderweg jouw gang. Het spel zit vol met snelle actie, arcade gevechten en makkelijk begrijpbare tactieken. Ride to Hell: Route 666 wordt een downloadbare game en zal in juni op Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network en Steam verschijnen.

Bekijk hieronder de eerste trailer en screenshots van Ride to Hell: Retribution.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren