1 Aprilgrappen 2013

Eén april, kikker in je bil. Het is weer zover vandaag, de wereld staat vandaag in het teken van grappen en grollen. Ook de game-industrie doet hier vrolijk aan mee, niets is dus leuker dan een mooi overzicht van al deze 1 aprilgrappen. Dit overzicht zal gedurende de dag worden uitgebreid. Oh, je veter zit trouwens los.

SEGA – Goat Processing
Schreeuwende geiten? Het maakt alles beter, zo moet ook SEGA gedacht hebben. Zij zullen hun klassieke games dan ook opnieuw uitbrengen, maar ditmaal in geitenversies. Het resultaat valt hieronder te bewonderen.

IGN – Apple iPlay
Apple heeft met veel bombarie een nieuwe console aangekondigd die de strijd moet aangaan met de de groten in de game-industrie. Welke spellen we zullen spelen op de nieuwe spelcomputer? Drie maal raden…

Google – Treasure Mode
Feitelijk heeft het weinig met games te maken, maar deze wilden we jullie toch niet onthouden. Waar Google ons vorig jaar aan de slag liet gaan met een Dragon Quest-variant op Google Maps, kunnen we ditmaal schatten zoeken. Ga naar Google Maps en vind die loot!

ArenaNET – Guild Wars 2: Super Adventure Box
Ook ArenaNET heeft nieuwigheden te tonen ter ere van deze mooie dag. Met een reclamefilmpje die doet denken aan de slechte gamereclames van de jaren ’80 en ’90 kondigt het bedrijf de Super Adventure Box aan, dat Guild Wars 2 voor altijd zal veranderen… Meer 1 aprilgrappen van ArenaNET kun je overigens hier vinden.

Gaijin Entertainment – Warthunder Ponyfactie
In War Thunder is het zaak om met vliegtuigen tegenstanders uit te schakelen. Naast de USSR, VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Japan is er nu een nieuwe factie toegevoegd: de pony’s. Deze duivelse creaturen zijn een groots gevaar op het slagveld. Ze zijn vanaf heden in speelbare vorm toegevoegd, dus dat is zeker het proberen waard. [met dank aan Ronineter voor het melden]

SEGA – Football Manager 1888
Ga terug naar de tijd waarin het allemaal begon en manage je voetbalteam in 1888! Uiteraard was voetbal flink anders in de Victoriaanse tijd en het is dan ook aan jou om op ietwat primitievere wijze jouw team aan te voeren. Neem ook een kijkje op de site van Football Manager 1888.

Bethesda – Dishonored Developer Commentary Pt. 3
In onderstaande video legt het ontwikkelteam van Dishonored je enkele zaken van het spel uit die je waarschijnlijk nog niet wist. Het geratel over het spel doen eigenlijk vooral denken aan Peter Molyneux.

Eidos – Deux Ex: Human Revolution
Eidos heeft Deux Ex: Human Revolution weten aan te kondigen. Het spel zal in een 8-bitstijl worden gepresenteerd, want dit biedt het ontwikkelteam veel meer mogelijkheden: “If there’s one thing the pixels allow us to do it is deeper conspiracies”.

  1.   
    Eichmann's avatar

    Ik moest alleen lachen om die van google maps met het hitte gevoelige inkt.

  2.   
    nivlem's avatar

    De ponies van war thunder zijn echt grappig. 🙂

  3.   
    ronineter's avatar

    Ik heb me al kapot gelachen met die pony’s

  4.   
    nivlem's avatar

    het is als of je een vlieg probeert te raken met een machinegun. Gaat haast niet. Vliegen echt snel.Geweldig 🙂

  5.   
    Hillianii's avatar

    Hahaha FM 1888 😆

  6.   
    Lazar93's avatar

    Geen blizzard dit jaar 😮

  7.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Eichmann schreef, "Ik moest alleen lachen om die van google maps met het hitte gevoelige inkt."

    Haha dat was sowieso de beste van alle filmpjes:)

  8.   
    ShadyXL's avatar

    Eichmann schreef, "Ik moest alleen lachen om die van google maps met het hitte gevoelige inkt."

    Ik ook 😛

  9.   
    Rivado's avatar

    Lol

  10.   
    DravirHE's avatar

    Het is allemaal wel leuk! 😀