Need for Speed-film zal niet op Fast and Furious lijken, aldus Kid Cudi

Rapper Kid Cudi ziet vanaf 25 april af van zijn gebruikelijke routine in de rapwereld om drie maanden lang voor de camera’s te staan. Cudi’s scènes voor de Need for Speed-film worden rond die tijd geschoten. De rapper annex acteur liet het nieuws weten op zijn officiële Twitter-pagina. Hij voegde er voor de duidelijkheid zijn eigen beschrijving van de film aan toe in een andere tweet:

For those who are confused, Need For Speed will be a live action film based loosely on the video game of the same name.
De film zal dus losjes gebaseerd zijn op de games, maar verder wel bestaan uit de gebruikelijke ‘autofilm-formule’. Toen een fan vervolgens reageerde met de vraag of de film dan niet te veel overeen zou komen met racefilm franchise Fast and Furious, reageerde de rapper duidelijk, zij het op zijn eigen manier:
Hell naw! Totally different type of film. Wayyy different
Nu resteert natuurlijk de vraag, in hoeverre kunnen we de Lonely Stoner vertrouwen op zijn woord? De verfilming van een racegame als Need for Speed kan in wezen al niet veel verschillen van andere autofilms, de vergelijking met een bekende filmfranchise als Fast and Furious is dan ook al snel gemaakt. Hoe de Need for Speed-film zich dan wil onderscheiden, is vooralsnog niet bekend.

De Need for Speed film staat gepland voor een release op 7 februari 2014. Naast Kid Cudi speelt ook Breaking Bad-acteur Aaron Paul in de game-verfilming.

enter

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ik verwacht er wel iets van 😆