Gamer’s Choice Award: Beste verhaal ooit: Assassin’s Creed II


Gamer’s Choice Award is een maandelijkse rubriek waarin jij, onze trouwe bezoeker, centraal staat. Elke maand selecteren we een nieuwe categorie, waarna jij voor jurylid mag spelen en je stem kan uitbrengen.

Na een langdurige, bittere strijd hebben we eindelijk een winnaar. Toen we jullie een maand geleden vroegen welke game het beste verhaal ooit heeft, kregen Alan Wake, Assassin’s Creed II en Heavy Rain de meeste stemmen. Toen deze franchises het tegen elkaar opnamen, kwam Assassin’s Creed II met een nipte voorsprong op Heavy Rain als winnaar uit de bus. Deze renaissancistische free-roamer kreeg 19 stemmen, terwijl Heavy Rain het moest doen met 14 stemmen. Alan Wake eindigde op een overduidelijke derde plaats met 6 stemmen. Assassin’s Creed II is dus zonder twijfel de absolute winnaar geworden van deze Gamer’s Choice Award.

Beste verhaal ooit: Assassin’s Creed II

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Mooie winaar, Had zelf Heavy rain gekozen. Het verhaal van veraad is echt een hele mooie en voor mij samen met “Brotherhood” nog steeds een van de beste games gemaakt. ๐Ÿ™‚

  2.   
    tijn80's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Mooie winaar, Had zelf Heavy rain gekozen. Het verhaal van veraad is echt een hele mooie en voor mij samen met “Brotherhood” nog steeds een van de beste games gemaakt. :)"

    Helemaal mee eens

  3.   
    AwesomeCreed's avatar

    Tactische team-based shooter? ๐Ÿ˜ฎ

  4.   
    Eichmann's avatar

    Meer dan terecht :D.

  5.   
    OllieDenZotn's avatar

    Het was een nipte zege. Maar toch verdiend imo.

  6.   
    xizaaR's avatar

    AwesomeCreed schreef, "Tactische team-based shooter? ๐Ÿ˜ฎ "

    Dit. Dat klopt niet helemaal volgens mij hoor..

  7.   
    irapi's avatar

    Ja, Assassin’s Creed II is toch wel een van de betere tactische team based shooters… ;). Waar is Half Life 2 trouwens? Er is naar mijn mening niet heel veel discussie over mogelijk dat dit qua verhaal en acteurs toch de best uitgewerkte game ooit is, maar wellicht is dat voor een aantal gamers net voor hun tijd.

  8.   
    Leon's avatar

    xizaaR schreef, "

    ”AwesomeCreed” schreef, "Tactische team-based shooter? ๐Ÿ˜ฎ "

    Dit. Dat klopt niet helemaal volgens mij hoor.."

    Haha, iets te gretig gekopieerd ๐Ÿ˜ณ

  9.   
    FishHookz's avatar

    Assassin’s Creed II FTW!

  10.   
    Hillianii's avatar

    Precies!

  11.   
    Lazar93's avatar

    ik ben sinds kort mass effect trilogie gaan spelen en die vind ik wel een heel eind beter kwa verhaal maarja toen was het al tussen HR en ACII haha ๐Ÿ˜ณ maar agh ACII verhaal was ook best goed ๐Ÿ™‚

  12.   
    stalinrad1's avatar

    Assassin’s Creed II blijft voor mij het beste spel ooit gemaakt.